Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Verkkokauppa jättää verkon parhaat puolet käyttämättä - Sahanpuru-verkkokaupasta kasvoi puun taitajien yhteisö

Sahanpuru

Verkkokauppa jättää verkon parhaat puolet käyttämättä - Sahanpuru-verkkokaupasta kasvoi puun taitajien yhteisö

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2015 klo 08:30
Julkaisija: Sahanpuru

Vuorovaikutus, yhteisöllisyys ja elämyksellisyys ovat ominaisuuksia, joita harva liittää verkko-ostamiseen. Moni verkkokauppa on vielä pelkkä kaupan hylly, jossa asiakas näkee tuotteen ja hinnan. Asiakasta palvellaan vain tilausohjeiden ja toimitusehtojen verran.

Sahanpuru.fi on kuitenkin toiminut toisin. Se on puun korjaamiseen, käsittelyyn ja työstämiseen tarkoitettuja välineitä tarjoava verkkokauppa, joka on nopeasti kasvanut myös alan harrastajien, omatoimimetsurien ja ammattilaisten kohtaamispaikaksi. Se kokoaa yhteen metsä- ja puutöiden tekijät, jotka jakavat osaamistaan ja ideoita paitsi verkossa myös työnäytöksissä ja tapahtumissa.

- Sahanpurun porukalle tärkeitä asioita ovat ideoiden ja työmenetelmien jakaminen, itse suunnitteleminen ja tekeminen, rahan järkevä käyttö ja luonnon arvostaminen. Puusta tehdään omin käsin  hienoja lopputuotteita, joilla on rahallista arvoa ja joista tekijät ovat hyvästä syystä ylpeitä, sanoo Sahanpurun kauppias Tommi Luostarinen.

Tulevaisuuden verkkokauppa on siis paljon enemmän kuin ostopaikka verkossa. Parhaimmillaan kauppa kokoaa samoista asioista kiinnostuneet ihmiset yhteisöiksi, joissa jaetaan ideoita ja osaamista, viihdytään ja jonne tulee kurkattua vaikka mielessä ei olisi juuri nyt mitään ostettavaa.

 

Lisätietoja:
Renou Oy/Sahanpuru.fi
Tommi Luostarinen
toimitusjohtaja
+358 44 535 4044
tommi.luostarinen@sahanpuru.fi


Taustatietoja:

 

 

Sahanpuru.fi on suomalainen puu- ja metsätyökaluja tarjoava verkkokauppa, joka tarjoaa työkaluja maailman rakentajille. Sahanpuru palvelee järkimiehiä ja -naisia, jotka osaavat ja haluavat saada puusta hyvää aikaan, olipa se sitten metsänhoitoa, rakentamista tai puutöitä. Puun osaavista tekijöistä on Sahanpurun ympärille rakentunut tiivis harrastajien ja ammattilaisten yhteisö.

 

Renou Oy:n toimitusjohtaja, Sahanpurun kauppias Tommi Luostarinen haluaa palvella asiakkaita, jotka jakavat hänen innostuksensa luontoon, puutöihin ja tekniikkaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs