Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Työterveyslaitos loikkaa digiaikaan Goforen avustuksella

Gofore Oy

Työterveyslaitos loikkaa digiaikaan Goforen avustuksella

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2014 klo 17:00
Julkaisija: Gofore Oy

Työterveyslaitos loikkaa digiaikaan Goforen avustuksella

Työterveyslaitoksen (TTL) Asiakasratkaisut-toiminta-alue lähtee parantamaan toimintansa kannattavuutta ja kehittämään palveluliiketoimintaansa kohti digitaalista aikakautta panostamalla sähköisten palveluiden ja niiden välisten rajapintojen kehittämiseen.

Työterveyslaitos tulee luomaan yhdessä Gofore Oy:n kanssa asiakaslähtöisen ja ketterään kehitykseen perustuvan palvelukehitysmallin, jossa toteutushankkeita ohjataan iteratiivisesti asiakasdialogin sekä tarkentuvan liiketoimintamallin perusteella.

Hankkeen aikana toteutettavia tuoteaihioita on useita ja niistä ensimmäiset julkaistaan kevään 2015 aikana. Ensimmäisten palveluiden joukossa ovat Nolla tapaturmaa -foorumi sekä Työterveydenhuollon laatuportaali. Julkaistavien palveluiden kehitys jatkuu DevOps-toimintatapaa noudattaen aina elokuuhun 2016 asti.

Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva TTL on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Hyvinvointia työstä on Työterveyslaitoksen visio. Toiminnan tavoitteita ovat turvallinen ja mielekäs työ, kannustava organisaatio, vaikuttava työterveyshuolto ja kukoistava työntekijä.

Gofore on vuonna 2001 perustettu, vahvassa kasvussa oleva sähköisten palveluiden arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto, jonka missiona on Suomen pelastaminen. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiä käyttäjälähtöisesti, ketterästi ja arkkitehtuurilla ohjaten.

 

Lisätietoa:

Gofore Oy
Juha Virtanen
Liiketoimintajohtaja, sähköisten palveluiden rakennustoimisto
050 413 3136 tai juha.virtanen@gofore.com

 

Työterveyslaitos, asiakasratkaisut
Mikko Mäkipää
Kehityspäällikkö
043 825 6348 tai mikko.makipaa@ttl.fi

 

 

Gofore Oy on tietoyhteiskunnan sähköisten palvelujen arkkitehtuuri- ja rakennustoimisto. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto ja Fonecta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella yhteensä noin 100 ja liikevaihtomme on noin 9 miljoonaa euroa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs