Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Tarjoustavarataloketju Puuilolta jälleen erittäin hyvät tilikauden tulosluvut – markkinassa on vetoa Puuilon konseptille

Puuilo Oy

Tarjoustavarataloketju Puuilolta jälleen erittäin hyvät tilikauden tulosluvut – markkinassa on vetoa Puuilon konseptille

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 09:15
Julkaisija: Puuilo Oy

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuussa päättynyt tilikausi osoitti jälleen Puuilon konseptin erinomaisen toimivuuden. Kaupan haasteista huolimatta Puuilo on pystynyt kasvamaan kannattavasti jo viidettä vuotta peräkkäin. Liikevaihto kasvoi vahvasti edellisvuodesta 22% noin 77 miljoonaan euroon. Kasvua tuli vanhoista olemassa olevista myymälöistä sekä uusista myymäläavauksista. 

”Olemme taas kerran onnistuneet toteuttamaan kasvustrategiaamme suunnitelman mukaisesti. Tarkoitus on pysyä kasvun tiellä ja tuplata myymälöiden määrä seuraavan viiden vuoden aikana. Panostamme myös verkkokauppaan ja tutkimme parhaillaan verkkokaupan kansainvälistymistä”, toteaa toimitusjohtaja Markku Tuomaala. 

”Tee-se-itse-miehet ja –naiset löytävät meidät nykyään enenevissä määrin. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin laajan tuotevalikoiman, hyvän ammattimaisen palvelun ja tietenkin edulliset hinnat. Nyt täytyy vain laajentaa myymäläverkostoamme entisestään, jotta yhä useampi suomalainen pääsee nauttimaan Puuilosta”, kertoo toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

Puuilo on avannut tänä vuonna 16. myymälänsä Oulun Vasaraperälle. Seuraava uusi myymälä avataan syksyllä. Kuopion vanha olemassa oleva myymälä muutti uusiin tiloihin Leväsentie 5:n huhtikuussa.

Lisätietoja:
Markku Tuomaala, toimitusjohtaja, Puuilo, +358 40 540 56 70

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 16 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo puhuttelee erityisesti tee-se-itse-miehiä ja –naisia, ja yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan. Yhtiön henkilöstömäärä on 260 ja sen liikevaihto on noin 77 miljoonaa euroa. Yhtiön omistaa Adelis Equity Partners Fund I ja yhtiön toimiva johto.

Lisätietoja: www.puuilo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs