Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Suomen paras teollinen työpaikka sai työelämäpalkinnon– Pipelife Finland Oy:lle tunnustusta Työ ja Elinkeinoministeriöltä

Pipelife Finland Oy

Suomen paras teollinen työpaikka sai työelämäpalkinnon– Pipelife Finland Oy:lle tunnustusta Työ ja Elinkeinoministeriöltä

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 13:44
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland Oy palkittiin Sosiaali- ja terveysministeriö ja Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitran työelämäpalkinnolla. Kimmo Kedonpää, Pekka Holappa ja Mia Siltala vastaanottivat palkinnon Sosiaali- ja ja terveysministeri Hanna Mäntylältä Finlandia-talossa 24.11.2015 tunnustuspalkinnon.

Työelämäpalkinto työpaikkojen säilyttäjälle, jossa työskenteleminen on  hauskaa

Työelämäpalkinto myönnettiin Pipelife Finlandille onnistuneesta työpaikkojen säilyttämisestä. Palkinnon myöntämisen kriteereissä mainitaan onnistunut muutos Pipelifen kansainvälisen vertailun ”surkeimmasta tehtaasta” ja kemianalan liiton ”karmeimmasta työpaikaikasta”, Suomen parhaaksi teolliseksi työpaikaksi ja yhdeksi Pipelife International- konsernin tehokkaimmista yhtiöistä.Tunnustuksen myöntämisen perusteena oli myös aktiivinen työntekijöiden kuuleminen, 13000 kehitysideaa vuodesta 2006 lähtien ja ohjelma työntekijöiden fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin turvaamiseksi.

” Meillä töiden tekemisen pitää olla myös hauskaa.Työelämäpalkinto on tunnustus kaikille paiplaiffareilla ja Pipelife Finlandille vuosia kestäneestä matkasta kohti uutta kulttuuria. Tavoitteenamme on olla  maailman paras työpaikka, jossa jokainen voi arvojemme mukaisesti vaikuttaa vahvasti omaa työtään koskevaan päätöksen tekoon,” kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää Pipelife Finlandista.

Työelämäpalkintoa on jaettu vuodesta 2008 lähtien

Työelämäpalkintorahaston myöntämä  työelämäpalkinto on tunnustus työpaikoille, tutkijoille, hankkeille tai vastaaville, jotka edesauttavat ikääntyvien työntekijöiden työssäjaksamista, työolojen ja työllistämisedellytysten parantamista. Palkinnon taustalla ovat Sosiaali- ja terveysministeriö ja Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra. Palkinnon suojelijana toimii Suomen tasavallan presidentti.

Pipelifessa henkilöstö on keskiössä

Pipelife Finland Oy on yksi markkinoiden johtavista LVIS- tuotteita valmistavista ja kehittävistä yrityksistä. Yhtiö valmistaa laajan valikoiman muovisia putkijärjestelmiä LVI- ja sähkötuotemarkkinoille. Pipelife Finland Oy työllistää Suomessa noin 135 henkilöä 5 tuotantolaitoksellaan Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Jyväskylässä sekä Joensuussa. Henkilöstön keski-ikä on 45 vuotta. Yli 50-vuotiaita on noin 39 prosenttia henkilöstöstä.

Yhtiö sijoittui vuosittain hyviä työpaikkoja vertaavassa Great Place to Work tutkimuksessa vuonna 2015 Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi. Tutkimuksen mukaan 100% Pipelife Finland:in työntekijöistä tunsi työnsä merkitykselliseksi. Pipelife Finland Oy on osa eurooppalaista ja pohjoismaiden johtavaa Pipelife International (www.pipelife.com) muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 26 maassa.

Lisätietoja:

Kimmo Kedonpää
Toimitusjohtaja
040 848 6338
kimmo.kedonpaa@pipelife.com

Kuvat:
Marko Heikkinen
Chief Marketing Officer
040 7186640
marko.heikkinen@pipelife.com

Lisätietoa SITRAN TIEDOTTEISSA kieliversioina

Tiedote suomeksi:

http://www.sitra.fi/uutiset/tyoelamapalkinto/panokset-tyohyvinvointiin-lisaavat-tuottavuutta-ja-laatua

Tiedote englanniksi:

https://www.sitra.fi/en/news/working-life-prize/investing-well-being-work-improves-productivity-and-quality

Tiedote ruotsiksi:

https://www.sitra.fi/sv/nyheter/tyoelamapalkinto/satsningar-pa-arbetshalsa-okar-produktiviteten-och-kvaliteten

 

Pipelife Finland Oy LVIS- tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet LVI- ja sähkötuotemarkkinoille. Tuotteet valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Jyväskylässä, Loimaalla ja Joensuussa Suomen ja pohjoismaiden markkinoilla. Yhtiö työllistää yhteensä 135 henkilöä.

Pipelife Finland on useasti valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work - tutkimuksessa. Pipelife Finland Oy on osa eurooppalaista ja pohjoismaiden johtavaa Pipelife International (www.pipelife.com) muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 26 maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs