Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Suomen kilpa-aerobic huiput viikonloppuna Oulussa!

Oulun Naisvoimistelijat ry

Suomen kilpa-aerobic huiput viikonloppuna Oulussa!

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Oulun Naisvoimistelijat ry

Aerobic Cup 2 Oulu 18-19.4.2015

Oulussa järjestetään kilpa-aerobicin Cup-kilpailu Linnanmaan liikuntahallilla 18-19.4.2015. Kilpailut toimivat karsintakilpailuina SM-kilpailuihin sekä ensimmäisenä EM-karsintakilpailuna. 

Viikonlopun aikana Oulussa kilpailee koko Suomen kilpa-aerobic kärki eri ikäluokissa, yli 300 aerobiccaajaa ympäri Suomea. Lauantaina SM-sarjassa kilpailevat myös Oulun Naisvoimistelijoiden 15-vuotiaat Pohjois-Suomen ainoat maajoukkuedustajat Amanda Haatainen ja Oona Kangas.

Aikuisten luokassa kilpailevat sekä Oulun Naisvoimistelijoiden Lotta Partanen että Oulun Pyrintöä edustava Mari Manninen. Mukana on myös moninkertainen hallitseva Suomen Mestari Laura Vihervä (Valkeakosken Koskenpojat). 

Lauantaina kilpaillaan SM-sarjoissa, ohjelmia nähdään päivän aikana melkein 130. Sunnuntaina kilpaillaan kilpasarjojen puolella yli 150 ohjelman voimin. Luvassa on varmasti iloa, energiaa ja onnistumisia. 

Lauantaina kilpailut alkavat klo 13 ja sunnuntaina klo 12.30. Lisätietoja ja suoritusjäjestys löytyvät: http://www.oulunnaisvoimistelijat.fi/kilpa-aerobic/aerobic-cup-2-2015/

Järjestävänä seurana toimii Oulun Naisvoimistelijat

Lisätietoa:

Minna Juusola

juusola.minna@gmail.com

p. 040-7283 386

Liitetiedostot

Oulun Naisvoimistelijat ry on yli 100-vuotias Suomen suurin voimisteluliton jäsenseura. Oulun Naisvoimistelijat tarjoaa laadukasta toimintaa kilpa-aerobicin parissa. Panostamme hyvään suunnitteluun ja valmentajat ovat koulutettuja, lisäksi seurassamme on kansainvälisen tuomarikortin omaava tuomari. Tarjoamme ryhmiä kaiken ikäisille harrastajille. Oulun Naisvoimistelijoiden kilpa-aerobic toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä Minna Juusolaan: juusola.minna@gmail.com

http://www.oulunnaisvoimistelijat.fi/

http://www.oulunnaisvoimistelijat.fi/kilpa-aerobic/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs