Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Sosiaali- ja terveysalalla ensimmäistä kertaa esivalintakoe

Centria-ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysalalla ensimmäistä kertaa esivalintakoe

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaussa järjestetään tänä keväänä ensimmäistä kertaa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan AMK-koulutuksiin hakeville valtakunnallinen esivalintakoe. Esivalintakoe järjestetään 3. toukokuuta klo 9.00-10.30.

Koe on sähköinen, ja se tehdään omalla tietokoneella. Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa hakijoille mahdollisuuden tulla tekemään koe myös ammattikorkeakoulun tiloihin.

Linkki kokeeseen lähetetään viikon 17 aikana sähköpostitse kaikille hakijoille, jotka ovat hakeneet esivalintakoetta käyttävään hakukohteeseen. Samassa sähköpostissa kullekin hakijalle annetaan oma kirjautumisaika. Hakijat kirjautuvat kokeeseen porrastetusti klo 9.00-9.15.

Hakijat kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen esivalintakokeen tuloksen perusteella. Esivalintakokeen pisteet eivät vaikuta lopulliseen opiskelijavalintaan. Esivalintakoe pohjautuu osittain ennakkomateriaaliin, joka on laajuudeltaan noin 100 sivua. Materiaali julkaistaan Centrian sivuilla 1.4.2016. Esivalintakokeessa on ennakkomateriaaliin perustuva osio, suomen kielen osio, matematiikan osio sekä englannin kielen osio. Koe mittaa hakijoiden opiskeluvalmiuksia.

Centriassa esivalintakokeeseen osallistuvat kaikki sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja sosionomikoulutuksiin hakevat. Paikkoja koulutuksissa on yhteensä 150.

Niitä hakijoita, jotka haluavat tehdä esivalintakokeen Centrian tiloissa, kehotetaan olemaan suoraan yhteydessä hakijapalveluihin.

Lisätiedot:
Hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, 044 725 0081

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs