Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Sexpon seksuaaliterapeutti, Puhu muru -blogisti Marja Kihlström Suomen seksologisen seuran puheenjohtajaksi

Sexpo

Sexpon seksuaaliterapeutti, Puhu muru -blogisti Marja Kihlström Suomen seksologisen seuran puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2017 klo 15:53
Julkaisija: Sexpo

Syksyllä 20 vuotta täyttävän Suomen seksologisen seuran jäsenistö on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlströmin. Sexpossa terapiavastaanottoa pitävä Kihlström on tunnettu myös suositusta Puhu muru -blogistaan sekä keväällä julkaistusta, jo toiseen painokseen yltäneestä Pannaan menemään -kirjastaan.

Kihlström on kouluttautunut seksuaaliterapeutiksi Sexpossa, jossa hän ennen terapiavastaanoton perustamista työskenteli vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. Seksuaalineuvojaksi ja -terapeutiksi kouluttautuminen tapahtuu monella Kihlströmin tavoin työn ohessa ja mahdollistaa opitun soveltamisen käytäntöön jo ennen valmistumista. "Tietoa seksuaalisuudesta tarvitaan monessa työssä ja halki Suomen. Rohkaisen kouluttautumaan seksuaalisuuden kysymyksissä ja pitämään esille seksuaalisuuden merkitystä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia", Kihlström kannustaa.

Suomen seksologisella seuralla on noin 1000 jäsentä ja se on Pohjoismaiden suurin seksologinen yhdistys. Seuran tärkeimpänä tehtävänä Kihlström pitää sen jäsenistön palvelemista. Suunnitteilla onkin pian lähettää jäsenkysely. Tulevaisuudessa hän näkee ennen kaikkea mahdollisuuksia: "Suomen korkea koulutustaso ja seksologinen osaaminen tekevät seurasta erittäin houkuttelevan yhteistyökumppanin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Jatkossa tavoitteena on osallistua aiempaa aktiivisemmin yhteiskunnalliseen keskusteluun ja tehdä näkyväksi seuran tietotaito", Kihlström toteaa.

Toukokuun lopulla uusi puheenjohtaja suuntaa edustamaan Seksuaaliterveyden maailmanjärjestön konferenssiin Prahaan. "Puheenjohtajan tehtävä on myös luoda yhteyksiä. Samalla voin viedä sanaa Suomessa ensi vuonna toteutuvasta pohjoismaisesta seksologikonferenssista, jonka järjestämisestä seuramme vastaa."Lisätiedot:

Marja Kihlström
Puheenjohtaja
Suomen seksologinen seura
050 349 4890, marja@marjakihlstrom.fi

Tiina Vilponen
Viestintävastaava
Sexpo-säätiö
050 363 2852, tiina.vilponen@sexpo.fi

Liitetiedostot

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs