Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Peruskoululaiset maksutta Pihapiiri -messuille - trendikasvikset ja uusi opetussuunnitelma tutuiksi Lahden Messukeskuksessa

Lahden Messut

Peruskoululaiset maksutta Pihapiiri -messuille - trendikasvikset ja uusi opetussuunnitelma tutuiksi Lahden Messukeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 13:07
Julkaisija: Lahden Messut

Lahden Messut kutsuu huhtikuussa Lahden ja lähialueiden koululaiset opettajineen Pihapiiri –messuille oppimaan uutta  elämyksellisesti. Messuilla esiteltävä Tekemisen ja tietämisen iloa kasviksista -teema on Launeen koulun, Lahden Messut Oy:n, Lahden Puutarhaseuran sekä kodin ja koulun yhteistyöhanke, jonka taustalla on uusi vuonna 2016 käyttöön otettava opetussuunnitelma. Tulevaa opetussuunnitelmaa esitellään Pihapiiri –messujen yhteydessä monialaisen ja –materiaalisen tekemisen kautta. Lahden Messut Oy tarjoaa kaikille Lahden seudun peruskoulujen oppilaille opettajineen ilmaisen sisäänpääsyn Pihapiiri –messuille perjantaina 24. huhtikuuta 2015. 

Messuilla esiteltävän teeman sisältö ideoidaan ja tuotetaan Launeen koulussa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Mukana toteutuksessa ovat koulun eri luokka-asteet. Työstettävänä aiheena ovat hyvinvointia ja terveyttä edistävät, helposti kasvatettavat ja myös kauppojen hyllyiltä löytyvät hyötykasvit. Esillä ovat mm. mediassa viime aikoina vahvasti esiintynyt lehtikaali, lipstikka ja palsternakka.  Kasviaihetta käsitellään monipuolisesti mm. räpin, kokkausnäytösten, tietoiskujen, videoesitysten ja muiden opiskelijatöiden välityksellä.

Messuilla esiteltävien aihesisältöjen lisäksi esille tuodaan voimakkaasti tämän päivän ja tulevaisuuden koulun toimintaa. Teema tarjoaa koululuokille messuvierailun aikana mainion mahdollisuuden tiedon- ja taidonalarajat ylittävään oppimiseen elämyksellisellä tavalla, sekä tilaisuuden tutustua puutarha-alaan ja messuihin yleisesti. Tapahtumaan kootaan myös kevään aikana kouluissa valmistettujen Pihatonttujen näyttely.

Puutarha-alan perinteinen messutapahtuma Pihapiiri kokoaa alan toimijat tuotteineen ja palveluineen suosittuun kevään aloitukseen Lahden Messukeskukseen. Kolmepäiväisen tapahtuman yhtenä pääteemana on pihasuunnittelu, joka näyttäytyy mm. messujen yleiskoristelualueella, pihasuunnittelijoiden neuvontapisteissä sekä ohjelmasisällössä.

Aukioloajat:

Perjantai 24.4. klo 10 ‐ 18

Lauantai 25.4. klo 10 ‐ 17

Sunnuntai 26.4. klo 10 ‐ 16

 

Lisätietoja:

Lahden Messut Oy

Asiakkuuspäällikkö Jonna Järvelä

p. 040 824 1273, jonna.jarvela@lahdenmessut.fi

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Minna Helminen

p. 0400 617 640, minna.helminen@lahdenmessut.fi

 

www.pihapiirimessut.fi

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs