Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nordic Business Forum Live Stream ja Musiikki & Media saman katon alle

Tampereen Messut

Nordic Business Forum Live Stream ja Musiikki & Media saman katon alle

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 10:04
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereella 6.–7.10.2016 toteutettava Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma siirtyy Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin, jossa järjestetään samaan aikaan Suomen johtava musiikkialan ammattilaisille räätälöity konferenssi Musiikki & Media. Tapahtumien järjestäjät haluavat tuoda Pohjoismaiden suurimman bisnesseminaarin sisällön myös musiikkialan ammattilaisten saataville. NBF:n tämän vuoden teemat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi täydentävät erinomaisesti Musiikki & Media -tapahtuman laajaa ohjelmasisältöä.

– Siirrämme Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin. Näemme järkeväksi tuoda kaksi Tampereella samaan aikaan järjestettävää vahvaa bisnesseminaaria lähelle toisiaan, jotta tapahtumien osallistujat voivat halutessaan hyödyntää molempien tapahtumien tarjontaa ja verkostoitua laajemmin eri alojen toimijoiden kanssa, kertoo Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

– Lisensoimamme Tampereen Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman tuominen Musiikki & Median yhteyteen on mielestäni erittäin hyvä ja uusia mahdollisuuksia avaava vaihtoehto. Musiikkiala on Suomessa iso bisnes, joten NBForumin ohjelma tarjoaa varmasti hyödyllistä sisältöä myös sille puolelle. On hyvä, että liike-elämän ammattilaiset tapaavat toisiaan mahdollisimman laajasti eri piireistä. NBForumin menestyksen avaimia ovat korkeatasoinen ohjelma, osallistujien aito innostus sekä tapahtuman tarjoamat ideat, inspiraatiot ja verkostot. Musiikki & Media -tapahtumassa on sama henki, joten tämä kombinaatio on erinomainen idea, toteaa Nordic Business Forumin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen.

– Näen yhteistyössä valtavan synergiaedun molemmille tapahtumille. Musiikki & Median osallistujilla on mahdollisuus päästä seuraamaan Nordic Business Forumin kiinnostavaa ohjelmaa live streamina ja verkottumaan alan ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Tämä voi synnyttää aivan uudenlaista bisnestä! Olen hyvin otettu siitä, millä draivilla Nordic Business Forum ja Finland Events ovat tätä yhteistyötä edistäneet. Musiikki & Media on koulutus- ja verkottumisalusta, joka kiinnostaa laajasti myös muita bisnessektoreita, sanoo Musiikki & Median toimitusjohtaja Taija Holm.


Nordic Business Forumin teemoina digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi

Nordic Business Forum Live Stream toteutetaan samalla ohjelmakonseptilla kuin Helsingin loppuunmyyty päätapahtuma, jonka teemat ovat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi. Tampereen Live Stream -tapahtumassa liike-elämän vaikuttajat pääsevät nauttimaan päätapahtuman puheenvuoroista ja verkostoitumaan. Osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua myös Brella-työkalun avulla ja saada englanninkielisestä tapahtumasta käännöspalvelut suomeksi tai venäjäksi veloituksetta matkapuhelimensa kautta. Kuvayhteyden lisäksi tapahtumasta voi lähettää kysymyksiä Helsingin päälavalle. Tampereen tapahtuman kommentaattorina toimii Futurelab Finlandin toimitusjohtaja Kari Korkiakoski. Tampereen tapahtuman järjestää NBForum Oy:n lisenssillä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events.


Musiikki & Media tuo yhteen yli 700 kotimaista ja 100 kansainvälistä musiikkialan ammattilaista

Musiikki & Media on Suomen suurin musiikkialan ammattilaisten kohtaamis- ja koulutusfoorumi, jossa vierailee vuosittain yli 700 kotimaista toimijaa äänite-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto-, digi- ja media-aloilta. Lisäksi tapahtumaan saapuu noin 100 kansainvälistä ammattilaista jopa kahdestakymmenestä maasta. Seminaariohjelma pureutuu alan ilmiöihin, trendeihin ja menestystekijöihin. Kaikkiaan kolmeen päivään mahtuu noin 60 paneelikeskustelua, workshopia, keynote-puheenvuoroa ja haastattelua, joissa esiintyy jopa 150 kansainvälistä ja kotimaista keskustelijaa. Lisäksi osallistujille on tarjolla yli 100 keikkaa. Musiikki & Media huipentuu Industry Awards -gaalaan, jossa palkitaan alan tekijöitä 25 kategoriassa.


Lisätiedot, tapahtumien ohjelmat ja lippujen hinnat:

Nordic Business Forum Live Stream 6.–7.10.2016, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, #NBForum2016
www.finlandevents.fi/nbforum2016, http://live.nbforum.com/schedule

Musiikki & Media 6.–8.10.2016, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, #Musiikkijamedia
www.musiikkimedia.fi

NBForum Live Stream 2016:

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio 

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJarvensivu

Musiikki & Media 2016: 

Taija Holm, toimitusjohtaja, p. 040 748 3435,
taija.holm(a)musiikkimedia.fi, @TaijaHolm

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs