Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Nimityksiä Terrafamen johtoryhmään: viestintäjohtaja, tuotantojohtaja ja teknologiajohtaja

Terrafame Oy

Nimityksiä Terrafamen johtoryhmään: viestintäjohtaja, tuotantojohtaja ja teknologiajohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: Terrafame Oy

Terrafame Oy vahvistaa yhtiön johtoa nimittämällä YTM Katri Kauppilan (s. 1965) viestintäjohtajaksi 17.10.2016 alkaen. Kauppila siirtyy Terrafamen palvelukseen Metsä Board Oyj:stä, jossa hän on työskennellyt eri johtotehtävissä vuodesta 2011, viimeksi yhtiön viestintäjohtajana. Kauppilalla on monipuolinen, yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä johtamisesta muun muassa metsä- ja finanssialalta sekä teknologiateollisuudesta.

Viestintäjohtajan vastuualueina ovat Terrafamen sisäisen ja ulkoisen viestinnän johtaminen sekä media- ja sidosryhmäsuhteet. Viestintäjohtajan tehtäviin kuuluu myös Terrafamen ympäristö-, turvallisuus- ja tehokkuustavoitteiden tukeminen viestinnän keinoin.

Terrafame Oy:n tuotantojohtajaksi on 1.10.2016 alkaen nimitetty DI Antti Arpalahti (s. 1983). Arpalahti on aiemmin vastannut Terrafamen bioliuotusprosessin toimivuudesta. Arpalahdella on vankka kokemus kaivos- ja metalliteollisuuden parista. Ennen Terrafamea Arpalahti on työskennellyt Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj:n sekä Outotec Oyj:n palveluksessa.

Lisäksi DI Harri Natunen (s. 1955) on nimitetty Terrafame Oy:n teknologiajohtajaksi 1.10.2016 alkaen. Natunen toimii tällä hetkellä Terrafamen tuotantojohtajana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa Katri Kauppilan ja Antti Arpalahden uusiksi Terrafamen johtoryhmän jäseniksi sekä voidessamme hyödyntää Harri Natusen vahvaa osaamista jatkossa teknologiajohtajan roolissa. Nimitettyjen johtoryhmän jäsenten asiantuntemus tukee Terrafamen päätavoitteen, turvallisen ja tehokkaan tuotannon ylösajon saavuttamista parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo Terrafame Oy:n toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen, puh. 050 590 0720

Terrafame Oy on suomalainen kaivosyhtiö, joka tuottaa biokasaliuotusmenetelmällä ensisijassa nikkeliä ja sinkkiä Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava kaivostoiminta. Terrafamen omistaa Suomen valtion kokonaan omistama Terrafame Group Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs