Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » MyCashflow ja GLS taklaamaan kotimaisen verkkokaupan logistiikkaongelmia

MyCashflow

MyCashflow ja GLS taklaamaan kotimaisen verkkokaupan logistiikkaongelmia

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2015 klo 06:00
Julkaisija: MyCashflow

Kotimaisen verkkokaupan pioneeri MyCashflow ja logistiikkayhtiö GLS ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo toivottua apua verkkokauppiaiden logistiikkaongelmiin. Yhteistyön tavoitteena on taklata kotimaisen verkkokaupan haasteita tuomalla edullisempia toimitustapoja kansainväliseen verkkokauppaan. 

  

Kalliit logistiikkakulut verkkokauppiaan ongelmana

Logistiikkakustannuksilla on heikentävä vaikutus elinkeinoelämän kansainväliselle kilpailukyvylle. Suomessa kaupan ja teollisuuden logistiikkakustannukset ovat kolmanneksi suurin menoerä, palkka- ja materiaalikustannusten jälkeen. Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan kustannukset ovat 2–3-kertaiset kilpailijamaihin verrattuna ja näin ollen suuri este kotimaisten verkkokauppojen kilpailukyvylle globaalissa kilpailukentässä.

 

”Korkeat logistiikkakustannukset osaltaan hidastavat kotimaisen verkkokaupan kansainvälistymistä ja antavat ulkomaisille verkkokaupoille etulyöntiaseman Suomen markkinoilla. Olemme saaneet paljon palautetta kotimaisilta verkkokauppiailta ja kalliit logistiikkakustannukset ovat ehdottomasti suurimpia syitä siihen, miksi verkkokaupat empivät kansainvälistymisen suhteen”, kertoo MyCashflow’n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen. 

 

Joka viides verkkokauppa Suomessa hyötyy yhteistyöstä

GLS on yksi Euroopan johtavista kuljetusratkaisujen tarjoajista. Palvelun avulla verkkokauppiaat toimittavat pakettinsa luotettavasti ja nopeasti kaikkialle Eurooppaan. MyCashflow-verkkokauppaohjelmistoa käyttää jo lähes 20 % kaikista kotimaisista verkkokaupoista, joten yhteistyö avaa mahdollisuuksia isolle osalle suomalaisista yrittäjistä.

 

Perinteisesti b2b kuljetukset ovat ohjanneet organisaatiomme toimintaa, mutta viime vuosina verkkokaupan kuljetukset ovat nousseet vahvaan kasvuun ja olemme yhä enemmän suunnanneet kehitystämme palvelemaan näitä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. GLS:llä onkin nyt n. 30.000 ParcelShopin verkosto Euroopassa, joista verkkokauppojen asiakkaat voivat noutaa lähetykset heille sopivimpana ajankohtana. Kehitys jatkuu edelleen ja olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota uusia mahdollisuuksia myös MyCashflow-verkkokaupoille täällä Suomessa", toteaa GLS:n Division Sales Manager, Ilari Inomaa.

 

 

Lisätiedot

 

Ismo Ruotsalainen, MyCashflow, puh. 020 741 9174, ismo@mycashflow.fi

 

MyCashflow on suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla jo yli 1500 yritystä pyörittää verkkoliiketoimintaansa. www.mycashflow.fi

 

Ilari Inomaa, GLS, puh. 0207 581 270

 

GLS on yksi Euroopan johtavista kuljetusratkaisujen tarjoajista. 

 

  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs