Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Mökkisuihku mullistaa positiivisesti suomalaista saunakulttuuria

IdeaLux Oy

Mökkisuihku mullistaa positiivisesti suomalaista saunakulttuuria

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 09:30
Julkaisija: IdeaLux Oy

Mökkisuihkun ideana on tuoda lisää mukavuutta ja turvallisuutta kylpemiseen ja saada vesi riittämään viimeisellekin saunojalle. Mökkisuihku toimii ilman sähköä ja painevettä ja sen voi asentaa minne tahansa missä suihkua tarvitaan: saunaan, pesutilaan, ulos terassille kesäsuihkuksi tai vaikkapa paljun viereen. Mökkisuihku on suomalainen innovaatio. Idean takana on keksijä Harri Tiainen, IdeaLux Oy, tuotteen valmistaa Hiomapojat Oy Orimattilassa ja hankkeen takana seisoo bisnesenkelinä toimiva Eero Lehti. Katso video Mökkisuihkusta tästä linkistä.  

Mökkisuihkuun voi tutustua seuraavaksi myös Joensuun torilla, Kesäntekijäiset-tapahtumassa 13.-14. toukokuuta.  

Kun vesi taas kerran loppui kesken

”Helmikuisena talvi-iltana mökkisaunassa lämmin vesi oli jälleen lopussa vaimon hiustenpesun jäljiltä. Pyyhe päällä pakkasessa, avantoa kirveellä rikkoen ja vesiä patoihin kantaen (sekä tunnin mökötyksen jälkeen) syntyi idea Mökkisuihkusta. Nyt kymmenen sekunnin pumppauksella saa 4 minuutin suihkun ja pienestäkin kiukaan kylkisäiliöstä saa miltei puoli tuntia Mökkisuihkua. Sehän riittää jo pitkälle”, keksijä Harri Tiainen kertaa idean alkusyntyä.

Miellyttävämmän mökkisaunaelämyksen kehitystyössä nousivat kaksi asiaa ylitse muiden: turvallisuus ja helppous. Tavallinen tapa selviytyä mökkisaunasta on, että pesuvesiä kannetaan kymmeniä ämpäreitä, vedet lämmitetään ja kuumat vedet siirrellään kauhalla vatiin ja lopulta vati kaadetaan niskaan. Mökkisuihkulla tarina on hieman toinen. Muutama ämpärillinen vettä riittää, kylmät sekä kuumat vedet liikkuvat turvallisesti letkuja pitkin. Aina miellyttävän lämpöisen suihkun saa käden käänteessä ja lämpötilaa voi säätää. Ja yksi asia on varmaa: nyt mökillä voi käyttää myös hiustenhoitoainetta, koska sen saa pestyä kunnolla pois.

Onni on oma Mökkisuihku - jälleenmyyjäverkosto kasvaa

Tyylikkään rosterisen Brushed Wall -malliston lisäksi Mökkisuihkun saa maisemakuvioituna tai tyylipuhtaasti mustana. 

Ensimmäiset jälleenmyyntiyhteistyöt on solmittu HL-Heat Oy:n sekä DT-keskuksen kanssa. Lisää jälleenmyyjiä on tulossa ympäri maan. Mökkisuihku on otettu innostuneesti vastaan kevään 2016 messuilla.

Mökkisuihkun voi tilata myös suoraan mökkisuihku.fi -kotisivujen kautta 
Hinnat alkaen 799,00 euroa. 

Lisätiedot:

Harri Tiainen 
IdeaLux  Oy 
Puh. 045 166 7938 
info@idealux.fi

Toimituksille: Kuvauksia tai testikäyttöä varten voit kysyä Mökkisuihkua käyttöönne. Ota yhteyttä: Harri Tiainen, 045 1667938.
Tiedotus: Petra Ruonakoski, 040 504 0031, petra.ruonakoski@idonea.fi 

Liitteenä olevia kuvia voi käyttää vapaasti jutun yhteydessä. Kuviin merkintä: Mökkisuihku. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs