Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Messut ovat jo kasvaneet sukupolven tarinaksi

Lahden Messut

Messut ovat jo kasvaneet sukupolven tarinaksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 09:30
Julkaisija: Lahden Messut

Kahden kertomuksen messuhistoriikki julkaistaan Business Day -tapahtumassa

MESSUT OVAT JO KASVANEET SUKUPOLVEN TARINAKSI

Kahdeksankymmentä vuotta sitten muuan Josefiina Hiltunen, Lahden Asemantakaa, asteli jännittyneenä sisään Lahden Lyseon portista. Hän oli menossa tapaamaan tulevaa puolisoaan, Juho Mäenmutkaa, joka työskenteli leipomon messuosastolla Lahden ensimmäisillä messuilla 1934.

Messutoiminta Lahdessa täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Vuosikymmenten messutarinoita on kirjoitettu historiikin kansien väliin, joka julkaistaan 20. marraskuuta Business Day –tapahtumassa Lahden Messukeskuksessa. Historiikki ”Messutunteiden sukupolvi – Mäenmutkan Juhosta Jessicaan” kuvaa kahta rinnakkaista kertomusta. Kuvitteellisen Mäenmutkan suvun tarina kuvittaa lahtelaista kahdeksankymmenen vuoden messukertomusta. Varsinaista historiaa esitellään eri vuosikymmenten tapahtumien, ihmisten ja tunnelmien avulla messuvieraiden näkökulmasta. Historiikin on kirjoittanut Timo Taulo. Historiikkiin liittyy valokuvanäyttely, joka on esillä Lahden Messukeskuksen pääaulassa. Näyttelyssä olevat kuvat linkittyvät historiikin tapahtumiin.

Yrityselämän erikoistapahtuma Business Day 2014 järjestetään Lahden Messukeskuksessa torstaina 20.11.2014 klo 10-17. Tapahtuman yhteydessä toteutettava seminaarikokonaisuus keskittyy myyntiin ja verkossa menestymiseen. Ohjelmafoorumilla kuullaan mm. Mato Valtosen, Taavi Heikkilän ja Sami Kuuselan ajatuksia myynnin muuttuvasta maailmasta. Business Dayssä toteutettava verkostoitumistapahtuma Kohtaamisia tarjoaa yrityksille mahdollisuuden aktiiviseen verkostoitumiseen ja näkyvyyteen sekä oman liiketoiminnan kehittämiseen. Muovi-messuilla toteutetun, suurta kiinnostusta herättäneen Teollisen 3D-työpajan ja Aalto-yliopiston sekä Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toteuttamat ideoinnit ja tulokset ovat myös esillä Business Dayssa.


Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös seminaariohjelma on kävijöille maksuton.

Business Up –iltamat näytteilleasettajille, kutsuvieraille ja yhteistyökumppaneille klo 17-22.

 

Lisätiedot:

Lahden Messut Oy
Jussi Eerikäinen
toimitusjohtaja
p. 040 739 9303
jussi.eerikainen@lahdenmessut.fi

www.businessday.fi
www.kohtaamisia.fi              

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs