Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Maanantaina Forenom ratkaisee Helsingin hostellipulan – ”Tästä tulikin Suomen isoin”

Forenom

Maanantaina Forenom ratkaisee Helsingin hostellipulan – ”Tästä tulikin Suomen isoin”

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2016 klo 15:12
Julkaisija: Forenom

Forenom avaa 1.8.2016 uuden hostellin Helsingin Pitäjänmäkeen ja vastaa näin Helsingin kärjistyneeseen hostellipulaan. Suomessa majoitusalalla yleisenä ongelmana on se, että kaikille asiakkaille – sekä yksityishenkilöille, matkailijoille että yrityksille – tarjotaan pääasiassa samaa, keskilaatuista hotellihuonetta, kun taas kysyntä on jakautunut koko hinta-akselille.

”Olemme saaneet asiakkailtamme paljon toiveita ja pyyntöjä tämän mallisesta majoitusratkaisusta, jossa kustannustehokas majoitus isollekin ryhmälle tai työprojektille onnistuu yhteen ja samaan paikkaan.” taustoittaa Forenomin Helsingin aluepäällikkö Henri Nuutinen.

”Lähdimme suunnittelemaan ratkaisua asiakkaidemme tarpeeseen ja meille selveni heti alkumetreillä, että puoliteholla tähän ei voi lähteä. Hankkeen edetessä totesimmekin, että tästähän tuli Suomen isoin hostelli!” jatkaa Nuutinen ja summaa: ”116 huoneella ja yli 200 sänkypaikalla hostelli edustaa aivan uudenlaista palvelumallia. Tänne voi jäädä vaikka asumaan!”

 

Forenomin suurimman asiakaskunnan muodostavat yritysasiakkaat, mutta uusi hostelli tarjoaa helpotusta myös asuntoa hakeville opiskelijoille. Varma ja mukava yöpaikka antaa aikaa oman asunnon etsimiseen.

”Aloittavat opiskelijat muodostavat vuosittaisen piikin asuntomarkkinoille, ja uudessa elämäntilanteessa asunnon etsiminen jo kuumentuneilta vuokramarkkinoilta voi olla stressaavaa. Tarjoamme opiskelijoille huoneen uudesta hostellista alkaen alle 20 € / yö – ja haluamme näin auttaa Helsinkiin muuttavat opiskelijat uudessa kaupungissa alkuun.” kertoo Forenomin Helsingin aluemyyntipäällikkö Sami Viitala.

 

Edullinen hinta ei tarkoita kehnoa laatua, vaan tehokkailla toimintamalleilla Forenom kykenee tarjoamaan aidosti mukavaa asumista raikkaasti sisustetussa ja juuri remontoidussa hostellissa. Urbaanissa hostellissa on siistit fasiliteetit ja fiksut yleiset tilat, jotka tekevät asumisesta kodinomaista: yhteiskeittiöissä kokkailu sujuu sekä itsekseen että porukassa, ja aulatiloissa voi kohdata naapureita. Nuutisen fressiksi kuvailemassa hostellissa vallitseekin ennen kaikkea yhteisöllisyys, joka näkyy kohtaamispaikoissa, kanssakäymiseen kannustavissa sisustusratkaisuissa sekä mieltä kohottavissa värivalinnoissa.

 

Yhteinen tekeminen on vallinnut myös hostellin suunnittelu- ja remontointivaiheessa. Hostellin sisustuksen suunnittelussa luoviksi heittäytyivät Forenomin Helsingin aluepäällikkö Henri Nuutinen, Helsingin aluemyyntipäällikkö Sami Viitala sekä projektipäällikkö Anna-Maija Sorvari, jotka loivat sisustustyylin kuhunkin kerrokseen itse valitsemansa teeman mukaan. Uuden hostellin visuaalisen ilmeen perustana ovatkin työntekijöiden valitsemat avainsanat ”klassinen”, ”retro” ja ”nuorekas”.

 

Uniikki kädenjälki näkyy myös hostellin seinillä Helsingin Maalariammattikoulun opiskelijoiden näyttötyönä tekemissä efektimaalauksissa. Tämän lisäksi urbaani hostelli tarjoaa asukkailleen matkavinkkejä Helsingin nähtävyyksiin harrastelijavalokuvaaja Olli Sorvarin upeiden valokuvien kautta, joiden yhteydessä on ilmoitettu nähtävyyksien koordinaatit. Kokemuksellisuuden kautta hostelli muodostaa aivan uudentyyppisen hostellikokonaisuuden, joka täydentää Forenomin monipuolista majoitustarjontaa.

 

Lisätietoja:

Henri Nuutinen

Aluepäällikkö, Helsinki

henri.nuutinen@forenom.fi

p. 040 4554 762

Liitetiedostot

Forenom tarjoaa yli 3500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotelleja sekä hostelleja ympäri Pohjoismaiden. Forenom on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa sekä suurimpia toimijoita Euroopassa. Forenom palvelee vuosittain yli 6000 yritysasiakasta ja yrityksen tiloissa majoittuu noin 60 000 ihmistä vuosittain. Forenomin visiona on olla Pohjois-Euroopan vahvin ja innostunein yritysmajoittaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs