Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Lumilautailun MM-mitalistit päättävät kautensa Rukalla

Rukakeskus

Lumilautailun MM-mitalistit päättävät kautensa Rukalla

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2016 klo 12:05
Julkaisija: Rukakeskus

Lumilautailun tuoreet MM-mitalistit päättävät kautensa Rukalla ja tähdittävät legendaarista Wappulounasta huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Mukana ovat tuoreet big airin MM-kultamitalisti Peetu Piiroinen, big airin ja slopestylen MM-hopeamitalisti Enni Rukajärvi sekä paracrossin X-Games-kultamitalisti Matti Suur-Hamari. Enni osallistuu myös viikkoa aiemmin Pyhän AnttisWorld Cupiin.

Suomen lumilautaliitto on tehnyt tiivistä yhteistyötä Rukan kanssa jo vuosien ajan ja Ruka haluaa tarjota maailman parhaille lautailijoille ystävineen ikimuistoiset kauden päättäjäiset. Ruka on lumilautaliiton A-maajoukkueen virallinen yhteistyökumppani.   

– Kausi on ollut huikea suomalaiselle lumilautailulle ja sitä on syytä juhlistaa, iloitsee Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviainen yhteistyökumppaniensa menestyksestä.

Lautailijat päättivät kautensa nappisuorituksiin. Alkukauden vaikeudet voitettiin ja nousujohteiselle kaudelle saatiin erinomainen huipennus. Peetu Piiroinen ja Enni Rukajärvi nappasivat mitalinsa Kiinan Yabulissa lasketuissa World Snowboard Tourin MM-kisoista. Matti Suur-Hamarin kolme kristallipalloa löytyivät Italian Trentinosta, missä hän laski crossin, banked slalomin ja overallin kokonaiskisojen voittoon.

– Hieno kausi kokonaisuudessaan ja aika hämmentynyt fiilis vieläkin siitä, kuinka hyvin loppujen lopuksi kulki, Suur-Hamari kommentoi triplaansa.

Enni Rukajärvi oli yhtä hymyä toisen hopeansa jälkeen.

 – Tuntuu kyllä saakelin hyvältä – vihdoin sain hommat kasaan. Ollut aika levällään pakka koko kauden, eikä kisoista ole tullut yhtään mitään, Rukajärvi kertoi.

Myös Peetu Piiroisella oli syytä hehkuttaa maailmanmestaruuttaan.

– Tuli MM-kultaa ja ihan fiilikset, totta kai. Ainahan se on kivaa, kun pärjää tai pääsee podiumille – ihan sama mikä se laji on. Pääsi voitto yllättämään, kun se on niin pienestä kiinni, sympaattinen mestari myönsi.

Kolmikko on mukana Rukan Wappulounaalla 28.4.–1.5.2016 päättämässä lumilautakansan laskukautta. Wappulounaalla kisaillaan kolmena päivänä erikoissuorituspaikoissa ja jokaisena iltana on luvassa leppoisaa after ski -meininkiä sekä hienoja keikkoja yöelämässä.  Esiintymässä ovat muun muassa Epelit, Eevil Stöö, Atomirotta sekä Have you ever seen the Jane Fonda Aerobic VHS. Edellisenä vikonloppuna 22.–24.4.2016 järjestetään Pyhällä AnttisWorld Cup ja lumilautailun Banked Slalom Tourin päätöstapahtuma.

Kevään kovimmat lumilautatapahtumat voi ostaa myös samalla majoituspaketilla - AnttisWorld Cup + Wappulounas -yhteispakettireissulla yhdeksän vuorokautta Pyhän ja Rukan rinteillä 22.4.–1.5.2016.


Rukan Wappulounas 28.–1.5.2016: http://www.ruka.fi/wappulounas2016

AnttisWorld Cup Pyhällä 22.–24.4.2016: http://pyha.fi/tapahtuma/awc

Lisätietoja: Matti Parviainen, paikallisjohtaja, Rukakeskus Oy, puh. 0400-680282

Kuvia Rukakeskuksen kuvapankista: http://rukakeskus.digtator.fi:80/public/c565f494991C.aspx

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs