Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » LähiTapiola ja Elo ostivat Sentican osakeomistukset Pihlajalinna Oyj:ssa

LähiTapiola

LähiTapiola ja Elo ostivat Sentican osakeomistukset Pihlajalinna Oyj:ssa

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 11:52
Julkaisija: LähiTapiola

11.5.2016
LEHDISTÖTIEDOTE

LähiTapiolan vahinkovakuutus – ja henkivakuutusyhtiöt sekä työeläkeyhtiö Elo ostivat koko Sentica Partners Oy:n hallinnoimien rahastojen omistusosuudet Pihlajalinna Oyj:ssa. Sentica myi yhteensä 3 515 990 osaketta, joka vastaa noin 17,06 prosenttia Pihlajalinnan kaikista osakkeista ja äänistä.

”Pihlajalinnan osakkeiden kaupassa yksi tavoitteemme oli turvata omistus vahvasti Suomessa”, LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander sanoo. Moisanderin mukaan vakuutusala on uusien haasteiden edessä lähivuosina.

”Vakuuttamisen täydennykseksi ennaltaehkäisevät terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat nousemassa kiinnostavaksi liiketoiminta-alueeksi. Merkittävä osakkuus kasvavassa ja taloudellisesti menestyvässä Pihlajalinnassa sopii hyvin LähiTapiolan elämänturvastrategiaan ja on hyvä näköalapaikka uuden liiketoiminnan kehittämiseen.”

Aiemmin LähiTapiola omisti Pihlajalinnasta 10,49 prosenttia. Osakekauppojen jälkeen yhteenlaskettu LähiTapiolan omistusosuus Pihlajalinnassa nousee 23,42 prosenttiin.

Lisätietoja:

LähiTapiolan mediapuhelin, puh. 040 183 5806

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, sijoitusjohtaja Juha Malm, puh. 050 594 3473

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö, sijoitusjohtaja, Samu Anttila, puh. 040 503 9427

LähiTapiola on suomalainen keskinäinen, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä- yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola-ryhmän valtakunnalliset LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito sekä 20 alueyhtiötä.
www.lahitapiola.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs