Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu medialle: Tervetuloa seuraamaan Suomen maajoukkueen valmentautumista Tikkurilaan

Skills Finland

Kutsu medialle: Tervetuloa seuraamaan Suomen maajoukkueen valmentautumista Tikkurilaan

Kutsu.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Skills Finland

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita mukaan Suomen ammattitaitomaajoukkueen ensimmäiselle maajoukkueleirille. Kutsumme median mukaan leirille torstaina 9.6. klo 9.30–16.30 ja/tai perjantaina 10.6. klo 9.30–15. Leiri pidetään osoitteessa Original Sokos Hotel Vantaa (Tikkurila), Hertaksentie 2, 01300 Vantaa.

Maajoukkueen nuoret kilpailevat 25 eri ammattialan EM-mitaleista joulukuussa Göteborgissa. Suomesta on mukana 29 kilpailijaa ja 25 tuomaria. Suomalaiset osallistuvat mm. putkiasennuksen, verkkosivujen tuottamisen, viherrakentamisen sekä muodin ja vaatetuksen lajeihin.

Poikkeuksellisesti avoin medialle

Maajoukkue kokoontuu valmentautumaan yhdessä kaikkiaan neljä kertaa. Leiri on tällä kertaa poikkeuksellisesti avoin medialle. Ensimmäisellä leirillä opiskellaan henkistä ja fyysistä valmentautumista, otetaan kuvat maajoukkueen viestintämateriaaleja varten ja ryhmäydytään.

Medialla on mahdollisuus haastatella kilpailijoita ja Skills Finlandin tukitiimiä molempina päivinä. Torstaina myös Suomen joukkueen tuomarit ovat toimittajien tavattavissa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
viestintäpäällikkö Katajamäki, Skills Finland ry, puh. +358 40 732 0691, katja.katajamaki@skillsfinland.fi

Skills Finland ry ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain kansalliset Taitaja-, TaitajaPLUS- ja Taitaja9-kilpailut sekä valmentavat ja lähettävät Suomen maajoukkueen kansainvälisiin WorldSkills-, EuroSkills- ja Abilympics-kilpailuihin. Yhdistyksen taustavoimia ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, ammatilliset oppilaitokset sekä keskeiset työmarkkina- ja opetusalan järjestöt.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs