Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kutsu medialle: Tervetuloa Humppaa&Skumppaa-lehdistötilaisuuteen Kehruuhuoneelle 27.6. klo 12 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Kutsu medialle: Tervetuloa Humppaa&Skumppaa-lehdistötilaisuuteen Kehruuhuoneelle 27.6. klo 12 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 15:10
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tervetuloa Humppaa&Skumppaa-lehdistötilaisuuteen Kehruuhuoneelle ma 27.6. klo 12 alkaen!

Tilaisuus aloitetaan runsaalla, modernin karjalaisella Kehruuhuoneen päivän lounaalla, jonka jälkeen Kehruuhuoneen toimitusjohtaja Sari Kaasinen kertoo tapahtumasta tarkemmin. 

Lappeenrannan kesän 2016 suurin festivaali Humppaa&Skumppaa järjestetään Lappeenrannan Linnoituksessa, kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuoneen alueella, 30.6.–2.7.2016. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja pitää sisällään konsertteja ja la 2.7. kaikelle kansalle suunnatun Koko kansan Humppapäivän. Paikallisten huippujen lisäksi esiintymässä nähdään laaja skaala kotimaisia eturivin artisteja, kuten Juha Tapio, Laura Voutilainen ja Jari Sillanpää sekä rempseät jatkot varmistava Jean S. 

Upeat, maamme valovoimaisimmat esiintyjät nostavat Humppaa&Skumppaa-tapahtuman valtakunnan tapahtumien tasolle ja festivaalilta onkin tänä vuonna lupa odottaa paljon. Tätä artistikattausta voi ylpeänä esitellä!

Humppaa&Skumppaa-tapahtuma järjestää nimensä mukaisesti myös ylellisiä tasting-tilaisuuksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden maistella ja vertailla laadukkaita kuohuviinejä sekä aitoa samppanjaa ammattilaisen opastamana. Nälkäisiä festivaalivieraita taas palvelee Humppaa&Skumppaa-ruokatori, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja vetyineen, atomeineen ja Saimaan kaloineen paikallisten yrittäjien ja Kehruuhuoneen keittiön johdolla.

Festivaalialue rakentuu Lappeenrannan historialliseen linnoitukseen, kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuoneen ympäristöön. 

Tapahtuman uusimmat uutiset ja viime tunnelmat ennen H-hetkeä kerrotaan Kehruuhuoneella siis 27.6.

Lisätiedot, yhteydenotot ja haastattelupyynnöt: 

Sari Kaasinen
Humppaa&Skumppaa-tapahtuman johtaja
toimitusjohtaja
Kehruuhuone oy
Kristiinankatu 20
53900 Lappeenranta
050 564 0930
sari.kaasinen@kehruuhuone.fi

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs