Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kokkolan suurin kesätyötapahtuma huomenna 27.1. klo 12–16

Centria-ammattikorkeakoulu

Kokkolan suurin kesätyötapahtuma huomenna 27.1. klo 12–16

Kutsu.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 08:11
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Kokkolassa järjestetään huomenna massiivinen kesätyötapahtuma Get to Business. Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella pidettävä tapahtuma tuo saman katon alle lähes 30 työnantajaa eri toimialoilta, esim. Elisan, Boliden Kokkolan, Freeport Cobaltin, Kokkolan kaupungin, KPO:n ja Kiurun. Niissä on tarjolla nuorille yhteensä noin 2000 kesätyöpaikkaa. Tapahtumaan osallistuu myös jatko-opintopaikkoja tarjoavia korkeakouluja.

Get to Business on tarkoitettu kaikille kokkolalaisille nuorille, jotka etsivät työpaikkaa tulevalle kesälle. Paikalle odotetaan satoja kesätyötä hakevia nuoria. Tapahtumassa työnantajat ovat esillä nuorille esittelypisteillä sekä lisäksi pitävät lyhyitä tietoiskuja. Lisäksi nuoria opastetaan non-stop-työnhakuklinikalla kuinka tehdään CV ja profiili LinkedIniin. Paikalla myös ammattivalokuvaaja, joka ottaa maksutta kuvia omaa CV:tä varten.

Get to Business -kesätyötapahtuman järjestävät yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulu, Centrian Insinööriopiskelijat CentrIO ry, Kokkolan tradenomiopiskelijat PeriKATO ry ja Opiskelijakunta Copsa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
projektipäällikkö Osmo Simonen, 040 739 2971, osmo.simonen@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs