Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Kevätmarkkinat Lappeenrannan kauppatorilla 7. ja 8. huhtikuuta

Lappeenrannan kaupunki

Kevätmarkkinat Lappeenrannan kauppatorilla 7. ja 8. huhtikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan perinteiset kevätmarkkinat järjestetään kauppatorilla torstaina 7. ja perjantaina 8. huhtikuuta. Torstaina markkinat ovat avoinna klo 7–18 ja perjantaina klo 7–17. 

Kevätmarkkinoille saapuu reilut 100 kauppiasta. Torikauppiaiden joukossa on vanhoja tuttuja Lappeenrannan kävijöitä. Kaukaisimmat myyjät tulevat Latviasta ja Hollannista. 

Myytävät tuotteet ovat pääsääntöisesti vakiintuneita markkinatuotteita vaatteista elintarvikkeisiin. Muun muassa Viipurinrinkelin myyjiä on useita. 

Lisätietoja 

Lappeenrannan kaupunki
Torivalvoja Marja Kultanen
puh. 0400 658 291
marja.kultanen@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs