Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Jussi Vatanen Improklubi-Kuopion vieraaksi

Kuopio-Tahko Markkinointi

Jussi Vatanen Improklubi-Kuopion vieraaksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 13:00
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Improklubi-Kuopio aloittaa syyskautensa lähes loppuunmyydyllä päivänäytöksellä. Vieraaksi improvisoimaan saapuu näyttelijä ja sketsihahmokuningas Jussi Vatanen. Hänen tunnetuimpia Putous-hahmojaan eri tuotantokausilta ovat Mr. Mallorca, Karim Z. Yskowicz ja Anstku. Vatanen on tuttu myös tv-sarjasta Kingi sekä lukuisista tv-draama- ja elokuvarooleistaan.  Vatanen palkittiin tammikuussa 2014 Kultaisella Venlalla parhaan miesnäyttelijän roolista tv-draamassa Puolin ja toisin. Hän sai saman palkinnon myös vuoden 2015 gaalassa roolistaan televisiosarjassa Kimmo.

Improvisointi ei ole Vataselle vierasta, sillä hän kuuluu improvisaatioteatterin uranuurtajan, helsinkiläisen Stella Polariksen, jäsenistöön. Improklubi-Kuopion ennalta-arvaamaton esitys Kuopion kaupunginteatterin Maria -näyttämöllä lauantaina 19.9. kello 14.15.

Vatasen jälkeen syksyn Improklubien vieraina nähdään mm. Jussi Lampi, Jarmo Koski, Satu Silvo, Eeva Litmanen ja Mari Rantasila.  Tänä syksynä Improklubi-Kuopio tuottaa vain kahdeksan esitystä. Osa esityksistä on jo lähes täynnä.

”Osa yleisöstä ei usko, että ihan kaikki keksitään siinä lavalla just silloin. Eräässä yleisöpalautteessa toivottiin illan lauluja levytettäviksi, koska paljon huonompaa musaa kuulemma tulee radiosta! Eihän meillä ole olemassakaan niistä improvisaatioista nuotteja. Ne on mielikuvituksen tuotetta ja kuullaan vain sen kerran. Mutta: hauska havainto ja hieno palaute”, sanoo näyttelijä Virpi Rautsiala.

Tiedustelut ja haastattelupyynnöt:
puh. 044 718 2415 / KOMMANDO
IMPROKLUBI- KUOPIO
on improvisaatioon perustuva ikärajaton klubi-ilta, joka on aina myös uniikki ja ainutkertainen ensi-ilta! Luvassa on suuria tunteita, outoja kohtaamisia, tilanteita ja sattumuksia. Tarjolla on musiikkinumeroita, tyylilajien kirjoa ja poikkitaiteellisia tähtihetkiä. Yleisö pääsee vaikuttamaan voimakkaasti illan kulkuun, jossa mitään ei ole ennalta päätetty. Estottomat esiintyjät muovautuvat moneksi eikä yleisössäkään kukaan jää kylmäksi. Lavalla nähdään joka ilta Virpi Rautsiala, Sami Kojonen ja Tapio Nykänen sekä UPEITA, ERILAISIA JA MEHUKKAITA YLLÄTYSVIERAILIJOITA!

Suunnittelu ja taiteellinen johtotiimi: Sami Kojonen, Tapio Nykänen ja Virpi Rautsiala         

Tuotanto: Kuopion kaupunginteatterin KOMMANDO & Tahtiteatteri

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri, joka tunnetaan vahvasta musiikkiteatteriosaamisestaan. Teatterissa on vuosittain 8-10 ensi-iltaa. Vakituista henkilökuntaa on 73 henkilöä jakautuen taiteelliseen, tekniseen ja hallinnolliseen henkilöstöön. Lisäksi teatteri työllistää vuosittain n. 50 määräaikaista työntekijää.
Teatteri esityksiä nähdään kahdella eri näyttämöllä: Minna-näyttämöllä on 464 paikkaa, ja maksimissaan 8 pyörätuolipaikkaa, Maria-näyttämöllä on 212 paikkaa, joista maksimissaan 4 pyörätuolipaikkaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs