Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN LOHJALLE 16.8.2015

Erätukku Oy

ERÄTUKKU AVAA UUDEN MYYMÄLÄN LOHJALLE 16.8.2015

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2016 klo 10:30
Julkaisija: Erätukku Oy

Erätukku avaa myymälän Lohjalle osoitteeseen Laurinkatu 44, 08100 Lohja, tiistaina 16.8.2016. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10 – 18 ja la 9 – 15.  Myymälän avajaisia vietetään tiistaina klo 10 alkaen.

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka. Kansainväliset huippubrändit sekä Erätukun omat suomessa suunnitellut asut, jalkineet ja varusteet sopivat erinomaisesti vaativiin olosuhteisiimme. Erätukku on suomalaisten omistama yritys jonka päätoimipaikka on Kempeleessä. Erätukulla on myymälöitä 25 paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisesti toimimme lähes 30 maassa. Lisäksi palvelemme asiakkaita suositussa verkkokaupassamme ympäri vuorokauden.

Lohjalla avattava uusi myymälä on jo 25. myymälä ketjussamme. Myymälä tulee entisen Seppälän tiloihin ja myymälän toiminnasta vastaa Nummelassa asuva kauppias Marko Paavilainen. Markolla on pitkä kokemus myynnistä ja hän on aktiivinen metsästäjä sekä luonnossa liikkuja, näin asiakkaamme saavat varmasti asiantuntevaa ja hyvää palvelua heti alusta alkaen”, kertoo Erätukun kenttäjohtaja Heikki-Pekka Alakärppä.

”Olemme olleet Lohjalla aiemmin ns. kausimyymälällä ja saamamme asiakaspalautteen perusteella Lohjalla on kovasti toivottu Erätukun pysyvää myymälää. Nyt se on käymässä toteen, meillä on tarkoitus olla Lohjalla pitkälle tulevaisuuteen”, lupaa Alakärppä. ”Tervetuloa tutustumaan myymäläämme ja tekemään hirveen hyviä ostoksia!”, jatkaa Alakärppä.  

                 

Lisätietoja: Kenttäjohtaja Heikki-Pekka Alakärppä, 040-5275223,

heikki-pekka.alakarppa@eratukku.fi

Erätukku - Eräillä on luontoa

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka.

http://www.eratukku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs