Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Digimentorit aloittivat TAMKissa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Digimentorit aloittivat TAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 11:02
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun ensimmäiset digimentorit ovat aloittaneet työnsä. Vastavalitut digimentorit toimivat sisäisenä kehittäjä- ja tukiverkostona ja tarjoavat muille konkreettista tukea ja ohjausta.

Digimentorit ovat opetuksen ja oppimisen uudistamisesta innostuneita pedagogeja ja kehittäjiä TAMKin eri koulutusaloilta.

- Viime kädessä strategisetkin muutokset lähtevät ja toteutuvat organisaation yksilöiden ja yhteisöjen tekojen kautta. TAMKin digimentoreilla on keskeinen rooli tässä murroksessa tukemisessa, kehittämispäällikkö Ilkka Haukijärvi kertoo.

Digimentorit toimivat koulutusyksiköissä vertaistukena digipedagogiikkaan liittyvissä arjen kysymyksissä, ja ovat itse aktiivisia opetuksen ja oppimisen kehittäjiä, opetusteknologioiden ja -menetelmien testaajia sekä hyvien käytäntöjen ja tiedon jakajia.

- Digimentorit.tamk.fi -sivuilta löydät digimentoreiden yhteystiedot ja yleistä tietoa toiminnastamme ja toimenkuvastamme. Sivustolla olevan blogimme kautta tulemme jakamaan kokemuksiamme, ajatuksiamme ja osaamistamme muun muassa digitalisaatioon, opetukseen ja oppimiseen liittyen.

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Ilkka Haukijärvi, ilkka.haukijarvi@tamk.fi, p. 040 800 4816

Liitetiedostot

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs