Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Crowne Plaza Helsinki jälleen Suomen paras liikemieshotelli

Restel Hotel Group

Crowne Plaza Helsinki jälleen Suomen paras liikemieshotelli

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 14:25
Julkaisija: Restel Hotel Group

Arvostettu World Luxury Hotel Awards™ palkitsee vuosittain luksushotellien ja -hotelliketjujen parhaimmistoa. Kilpailussa menestymisen edellytyksenä on hotellin puitteiden lisäksi erittäin korkealaatuinen asiakaspalvelu. Tänä vuonna Hong Kongissa 24. lokakuuta järjestetyssä World Luxury Hotel Awards™ -gaalassa Crowne Plaza Helsinki palkittiin jo neljännen kerran peräkkäin Finland’s Luxury Hotel -tittelillä.

World Luxury Hotel Awards™ -tunnustusta pidetään luksushotellialan korkeimpana kunnianosoituksena maailmassa. Ehdokkaat nimetään hotellien asiakkaiden, matkatoimistojen tai matkanjärjestäjien toimesta. Lopulliset ehdokkaat päättää maailmanlaajuinen valintaraati, jonka toimesta ehdokkaat tutkitaan joko virallisen tarkistuksen tai ’mystery shopperien’ avulla. Voittajat valitaan äänestyksellä, johon voivat osallistua hotellialan ammattilaiset ja asiakkaat. Crowne Plaza Helsinki äänestettiin jo neljättä kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi liikemieshotelliksi, ’Finland’s Luxury Business Hotel’.

”Crowne Plaza Helsinki -hotelli kuuluu jo Helsingin maamerkkeihin. Tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman palveluita erityisesti liikematkustajien tarpeet huomioiden. Sen lisäksi, että asiakas pystyy järjestämään hotellissamme korkeatasoisia tapaamisia ja hoitamaan tehokkaasti työasiat, haluamme että hän voi myös rentoutua ja nauttia luksustason palveluista. Sleep Advantage -uniohjelmamme sekä suosittu Forever Kuntoklubi ja Astara Day Spa tarjoavat hyvät mahdollisuudet akkujen lataamiseen ja virkistäytymiseen”, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Olen erittäin iloinen saamastamme palkinnosta. Se on selkeä osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä palveluumme ja puitteisiimme”, Savela-Palovaara jatkaa.

Finland’s Luxury Hotel -palkinnon lisäksi Crowne Plaza Helsinki on saavuttanut myös toisen arvostetun kansainvälisen palkinnon jo viisi kertaa. Hotelli on palkittu Finland’s Leading Hotel -tittelillä World Travel Awards™ -kilpailussa vuosina 2008–2011 sekä 2014.

Crowne Plaza Helsinki -hotellissa on 349 ylellisesti varusteltua huonetta. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee 33 Club-huonetta sekä useita sviittejä. Club-kerroksessa toimii myös Club Lounge, jossa kerroksen asiakkaat voivat mm. hoitaa sisään- ja uloskirjautumisen sekä nauttia syötävää ja juotavaa. Royal at Crowne Plaza -kokouskerroksessa on 15 erikokoista, muunneltavaa ja viihtyisää kokoustilaa. Hotellin toinen kerros on bankettikerros, jossa pystyy järjestämään jopa 1500 henkilön tilaisuuksia. Hotellissa toimii myös moderni ja tyylikäs Ravintola Macu aulabaareineen. Lisäksi huonepalvelu on hotellivieraiden käytössä ympäri vuorokauden.

Lisätietoja:

Saija Savela-Palovaara, Crowne Plaza Helsinki, General Manager, p. +358 (0)9 2521 0000, saija.savela-palovaara@restel.fi

Timo Vehmas, Restel Hotel Group / markkinointi, Brand Manager, p. +358 (0)9 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

www.luxuryhotelawards.com | www.crowneplaza-helsinki.fi

 

Liitetiedostot

Crowne Plaza Hotels & Resorts on dynaaminen hotellibrändi, jonka lähes 400 hotellia sijaitsevat noin 60 maassa, suurimmissa kaupungeissa, gateway-kaupungeissa ja lomakohteissa. Helsinkiä lähinnä olevat hotellit sijaitsevat Pietarissa ja Kööpenhaminassa. Crowne Plaza on neljänneksi suurin luksushotellibrändi maailmassa. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza tarjoaa ensiluokkaista majoitusta vaativille liike- ja lomamatkailijoille, jotka arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä uusimman tekniikan käytännöllisyyteen sekä aitoa vastinetta rahalle.

IHG (InterContinental Hotels Group) on yksi maailman suurimmista hotellialan yrityksistä, jonka hotelliperheeseen kuuluu 9 hotellibrändia mukaan lukien InterContinental® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites®, EVEN™ Hotels ja HUALUXE® Hotels and Resorts. IHG:n toiminnan piirissä on yli 4900 hotellia ja 724 000 huonetta lähes sadassa maassa. Lisäksi valmisteilla tai valmistumassa on noin 1200 hotellia.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat BURGER KING®-, O’Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs