Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Caruna tuo hyvää energiaa jääkiekon nuorten MM-kisoihin

Caruna

Caruna tuo hyvää energiaa jääkiekon nuorten MM-kisoihin

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 08:59
Julkaisija: Caruna

Sähkönsiirtoyritys Caruna tuo hyvää energiaa 40. jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin Helsinkiin toimimalla kisojen pääyhteistyökumppanina. Uuden sukupolven energiayrityksenä nuoret ovat tärkeä sidosryhmä ja erityisesti kisoihin rekrytoitavat yli 600 vapaaehtoista, joiden virallisena päätukijana ja suojelijana Caruna toimii koko kisojen ajan. Kisajärjestäjien toiveena on luoda lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, jota Caruna haluaa tukea kaikilla tavoin hyvällä energiallaan.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut on ollut yleisömenestys etenkin Pohjois-Amerikassa ja Helsinkiin odotetaan rutkasti kisaturisteja Kanadasta, Ruotsista ja Venäjältä. Lipunmyynti kisoihin alkaa tänään. Kisoja ei voisi toteuttaa ilman yli 600 vapaaehtoistyöntekijän apua, joita rekrytoidaan kisaorganisaation toimesta parhaillaan. Vapaaehtoistyöntekijöiden tehtäväkirjo on laaja, he auttavat mm. ottelutapahtuman toteuttamisessa, lipunmyynnissä, viestinnässä, kulunohjaksessa, asiakaspalvelussa ja lääkintä- ja kuljetustehtävissä.

”Lähtölaukaus jääkiekon nuorten MM-kisoihin on tänään laukaistu lipunmyynnin käynnistyttyä. Olen tästä todella innoissani. Olemme eteenpäinkatsova yhtiö, joka jakaa yhteiskunnassa ja omassa toimintaympäristössämme hyvää energiaa. Haluamme panostaa nuoriin ja hyvän hengen luomiseen ja siksi tapahtuma, joka tuo yhteen nuoria ympäri maailmaa ja jossa vapaaehtoistoiminta on keskiössä sopi meille enemmän kuin hyvin yhteistyökohteeksi. Laitetaan hyvä energia kiertämään!”, sanoo Carunan toimitusjohtaja Ari Koponen.

”Caruna uuden sukupolven energiayhtiönä on loistava kumppani jääkiekon nuorten MM-kisoihin Suomen Jääkiekkoliitolle, koska meille molemmille on tärkeää nuoret, vapaaehtoistoiminta ja ennen kaikkea kisojen hyvä tunnelma”, kertoo Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

Jääkiekkoliitto on huomioinut lapsiperheet ja nuoret lippujen hinnoittelussa: Alle 12-vuotiaiden lipunhinnat vaihtelevat kuudesta kahdeksaan euroon, alle 20-vuotiaiden kuudesta viiteentoista euroon. Pääsyliput on hinnoiteltu kisojen aikana joululomaansa viettävät lapsiperheet ja nuoret huomioiden.

Caruna
Viestintä

Lisätietoja:

Ari Koponen, toimitusjohtaja, Caruna, puh. 050 453 1254
Kimmo Oikarinen, 2016 World Juniors,  puh.  044 540 3832

Carunan brändikuvia vain toimitusten käyttöön:
http://caruna-imagebank.jelastic.planeetta.net/info.php

 

Caruna Facebookissa: https://www.facebook.com/caruna.fi   
Caruna Twitterissä: https://twitter.com/CarunaSuomi
Caruna Linkedinissä: http://www.linkedin.com/company/caruna?trk=top_nav_home

 

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 640 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Caruna työllistää suoraan 340 henkilöä ja välillisesti yhteensä 1500 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 100 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Carunan omistavat suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) sekä kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja Borealis Infrastructure (40 %). Lisätietoja: www.caruna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs