Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Bos Oy toimittaa julkisten tilojen korkealaatuiset kylpyhuonetarvikkeet

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Bos Oy toimittaa julkisten tilojen korkealaatuiset kylpyhuonetarvikkeet

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2015 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Bos Oy on varastoiva maahantuontitukku, jonka valikoimista löytyy nopeasti kattava valikoima korkealaatuisia julkisten tilojen käyttötavaroita olipa kyse kylpyhuonetarvikkeista tai roska-astioista.

Bos Oy on kodin ja julkisten tilojen käyttötavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1972. – Olemme aikanaan lähteneet liikkeelle hollantilaisista tuotemerkeistä. Ne ovat yhä vahvasti mukana, mutta matkan varrella valikoimamme on laajentunut myös muilla, pääosin eurooppalaisilla tuotemerkeillä. Haluamme tarjota asiakkaillemme idearikkaita ratkaisuja, jotka tekevät arjesta hivenen helpompaa. Edustamamme tuotemerkit ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävistä materiaaleista ja kauniista muotoilusta, yhtiön toimitusjohtaja Anneke Bos kertoo.

Markkinajohtajan varusteet kylpyhuoneisiin

Hollantilainen Geesa edustaa nimenomaan edellä mainittuja kriteerejä.

Olemme varustaneet Geesan tuotteilla mm. Karibian risteilijöitä sekä useita hotelleja Suomessa

– Olemme edustaneet Geesan kylpyhuonevarusteita 30 vuotta. Geesa on Hollannin markkinajohtaja julkisten tilojen varustelussa eli heidän tuotevalikoimastaan löytyy korkeatasoisia kylpyhuoneiden pienvarusteita ja tarvikkeita julkisiin tiloihin. Olemme varustaneet Geesan tuotteilla mm. Karibian risteilijöitä sekä useita hotelleja Suomessa, joista viimeisimpinä hotelli Scandic Parkin ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kylpyhuoneet.

Geesan tuotteiden muotokieli on tyylikäs ja ajaton. – Valikoimasta löytyy 14 monipuolista tuotesarjaa, joiden lisäksi saatavilla on myös runsaasti erikoistuotteita. Kromauksilla ja rakenteilla on 12 vuoden materiaalitakuu, joten ne kestävät kovaa käyttöä vuodesta toiseen.

Roska-astiat Helsinki-Vantaan lentokentälle

Toinen tärkeä tuotelinja Bos Oy:n valikoimassa on julkisten sisätilojen roska-astiat. – Edustamme Simplehuman -roska-astioita. Tämän yhdysvaltalaisen tuotemerkin valikoimasta löytyy korkealaatuisia roska-astioita niin hotellien huoneisiin, kylpyhuoneisiin kuin käytävillekin. Olemme toimittaneet heidän tuotteitaan esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentän tax free-myymälöihin ja wc-tiloihin.

Sähäkkä tehotiimi palvelee

Bos Oy:n vahvuutena ovat nopeat toimitukset. – Meillä on jatkuvasti varastossa kattava valikoima perustuotteita. Toimivat suhteet eurooppalaisiin päämiehiimme mahdollistavat joustavat toimitukset ja erikoisvalmisteisetkin tuotteet asiakkaan tarpeen mukaan.

Bos Oy:llä on tällä hetkellä kahdeksan edustusta, mutta neljän naisen tehotiimi etsii jatkuvasti maailmalta uusia brändejä. – Asiakkaita on suurista pieniin ja löydämme ratkaisun jokaiselle. Pitkäaikaiset asiakassuhteet on luotu avoimella vuorovaikutuksella ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisella. Olemme tulevana syksynä mukana Habitare-messuilla, jossa esittelemme mm. Geesan uuden, kultaisen tone gold-kylpyhuonesarjan, Anneke vinkkaa. Teksti: Editori.fi

Lisätietoa: Bos Oy, p. 044 055 4077

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 040 561 7703 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs