Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Uusi Lämpöässä Emi-maalämpöpumppumallisto on mukautumisen mestari

Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Uusi Lämpöässä Emi-maalämpöpumppumallisto on mukautumisen mestari

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 11:29
Julkaisija: Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lämpöässä-maalämpöpumppujen tuotevalikoima laajenee Emi-mallistolla. Lämmitystehon ja käyttöveden tarpeesta riippuen mallistosta on valittavissa teholtaan 28 kW tai 43 kW Emi-maalämpöpumppu, joko tulistustekniikalla tai ilman.

”Lämpöässä Emi on täydellinen valinta, kun tekninen tila tai pääsy sinne on ahdas. Tai kun halutaan säilyttää olemassa oleva lämmitysjärjestelmä maalämmön rinnalla tai kytkeä maalämpöpumppu olemassa olevaan varaajaan. Emi mukautuu!” Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy:n toimitusjohtaja Heikki Lahtinen toteaa tyytyväisenä.

Emi-mallisto sopeutuu Lämpöässän maaenergiajärjestelmään täydellisesti. ”Samaan tapaan kuin 2012 esitelty Lämpöässä Vm, suunnittelimme Emi-malliston siten, että siihen voidaan helposti liittää myös aurinkokerääjät ja jäähdytysjärjestelmä.”, Heikki Lahtinen toteaa ja jatkaa, ”Maaenergiajärjestelmää ohjaava ÄssäControl-automatiikka varmistaa kokonaisvaltaisen järjestelmän ohjauksen sekä taloudellisen lämmittämisen ja viilennyksen kokonaisuuden. Ohjausjärjestelmän seuranta ja hallinta onnistuu näppärästi myös webin kautta.”

Uudessa Emi‐tuotesarjassa käytettävä tulistustekniikka ja täystehoisuus minimoi ostoenergian tarpeen, sillä sähkövastusta ei käytetä normaalissa käyttötilanteessa ollenkaan. Kun käyttöveden tarvetta ei ole, tai sen tarve on pieni, valinta on Emi ilman tulistinta.”, ohjeistaa tekninen johtaja Markus Jouppila.

”Kiinteistölämmittäjä voi varmistaa rakennuksen energiatehokkuuden miellyttävällä ja turvallisella tavalla. Emi maalämpöpumppu on kompaktikokoinen kumppani, joka Lämpöässän ideologian mukaan hyödyntää maksimaalisesti uusiutuvia energianlähteitä vuoden jokaisena päivänä.”, Heikki Lahtinen päättää.

Lisätietoja:

Heikki Lahtinen, toimitusjohtaja, Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy
Gsm 040 847 1574, heikki.lahtinen@lampoassa.fi
Markus Jouppila, tekninen johtaja, Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy
Gsm 040 824 1857, markus.jouppila@lampoassa.fi

Liitetiedostot

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lapualainen Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on Suomen johtava maalämpöjärjestelmien valmistaja ja toimittaja. Lämpöässä‐ tuotemerkki on tunnettu maalämmön kokonaisosaamisestaan jo vuodesta 1983. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta kehittäen jatkuvasti toimintaansa. Jälleenmyyjä‐ ja asentajaverkosto kattaa laajasti koko Suomen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs