Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkin alueelle – Arkkitehtien ideakilpailun voittaja julkistetaan lehdistötilaisuudessa

Turun Teknologiakiinteistöt Oy

Turun seudun vierailu- ja innovaatiokeskus tulee Turku Science Parkin alueelle – Arkkitehtien ideakilpailun voittaja julkistetaan lehdistötilaisuudessa

Kutsu.
Julkaistu: 21.01.2016 klo 10:19
Julkaisija: Turun Teknologiakiinteistöt Oy

Turku Science Parkiin suunnitellaan avautuvaksi vuonna 2017 pohjoismaiden ensimmäinen vierailukeskus, joka tarjoaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden tuotteidensa ja innovaatioidensa esittelyyn. Uuden vierailukeskuksen myötä kaikenkokoisilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää aikaisemmin vain suurten yritysten, yliopistojen tai kaupunkien yksinoikeudeksi miellettyä konseptia toimintansa tai tuotteidensa esittelyyn. Uusi vierailu- ja innovaatiokeskus aukeaa Turun elinkeinoelämän ja tutkimuksen ytimeen Turku Science Parkiin, tarjoten yrityksille oman vierailukeskuksen hyödyt ja puitteet ilman oman tilan kustannuksia.

Vierailu- ja innovaatiokeskukseen tulee showroom, jonne yritykset voivat rakentaa oman elämyksellisen maailmansa, johdattaa vierailijan tuotantoprosessiinsa tai lanseerata näyttävästi tuotteitaan. Showroomin lisäksi vierailukeskukseen tulee kaupunkisuunnittelutila, jossa esitellään erilaisia kaupungissa toteutettavia hankkeita. Esillä ovat myös turkulaiset korkeakoulut ja niiden huippututkimus.

Arkkitehdeille järjestettiin kesällä 2015 kilpailu, jossa pyydettiin ideoimaan vierailu- ja innovaatiokeskuksen arkkitehtuurista toteutusta Turku Science Parkiin. Kahdeksan työn joukosta valittiin voittaja, joka paljastetaan tilaisuudessa.

Tervetuloa vierailu- ja innovaatiokeskuksen julkistamistilaisuuteen Yrityspalvelupiste Potkuriin!

Tilaisuuden järjestävät Turun Teknologiakiinteistöt Oy ja Turun Seudun Kehittämiskeskus.

Aika: torstai 28.1.2015 klo 10
Paikka: Potkuri, Joukahaisenkatu 3 (opastus ICT-Cityn pääovelta)

Ohjelma:
10.00 Turun seudun osaaminen esille vierailu- ja innovaatiokeskuksessa

Aleksi Randell, Turun kaupunki

10.15 Vierailu- ja innovaatiokeskus osana alueen yrityspalveluja ja aluekehittämistä
Mikko Lehtinen, Turun Teknologiakiinteistöt Oy

10.30 Arkkitehtien ideakilpailun voittajatyö esitellään

10.45 Yrityspuheenvuorot

Kysymyksiä, haastatteluja

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa ja Turun ydinkeskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 132 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 94,8 prosenttia. Yhtiön omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet ja Stiftelsen för Åbo Akademi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs