Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Sinituote on mukana Finnclean-messuilla 30.9. - 2.10.2014

Sinituote Oy

Sinituote on mukana Finnclean-messuilla 30.9. - 2.10.2014

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2014 klo 15:17
Julkaisija: Sinituote Oy

Kotimainen perheyritys Sinituote on mukana kansainvälisillä puhtausalan Finnclean-ammattimessuilla. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa  30.9. - 2.10.2014.

Finnclean-messut tarjoavat kävijöille viimeisintä tietoa puhtausalan trendeistä ja kehityssuunnista sekä uusimmista tuotteista ja palveluista. Vuodesta 1981 järjestetty Finnclean-messutapahtuma on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpana puhtausalan ammattimessuna.

Sinituote esittelee messuilla laadukkaita kotimaisia siivousvälineitään, jotka helpottavat myös ammattilaisen työtä. Siivouksen uusin innovaatio on täysin uusi Monitoimimoppi, jossa on runsaasti uusia ominaisuuksia. Muita uutuustuotteitamme ovat mm. laminaatti- ja parkettilattioiden puhdistamiseen kehitetty mikrokuituinen Laminaattipyyhin sekä valurautapannujen ja pariloiden puhdistukseen tarkoitettu Pannu- ja parilaharja.

Olet lämpimästi tervetullut messuosastollemme C711!

Lisätietoa Finnclean-messuista http://www.finnclean.fi/

Tutustu uutuustuotteisiimme http://www.sini.fi

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs