Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Sika Palosuojaratkaisut- hyväksyttyjä ja luotettavia

OY SIKA FINLAND AB

Sika Palosuojaratkaisut- hyväksyttyjä ja luotettavia

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 13:30
Julkaisija: OY SIKA FINLAND AB

Sika tarjoaa yleisimmät ratkaisut palosuojaukseen esim. kaupallisiin rakennuksiin, asuintaloihin, teräsrakenteisiin ja tunneleihin. Palolaastit, paisuvat massat ja erityisesti palosuojaukseen suunnitellut tiivisteet ja tukiaineet mahdollistavat turvallisten rakennuksien rakentamisen. Sikan paloluokitellut saumamassat, vaahdot ja palopohjanauhat täyttävät uusimmat vaaditut standardit. Sikan ratkaisut soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön eri alustoille ja antavat vapauden yhdistää paloturvallisesti eri rakennusmateriaaleja. Myös arkkitehtisuunnittelu on rajoituksetonta ja paloturvallisuus on silti taattu.

Sika ratkaisut täyttävät korkeimmat vaatimukset. Tulipalon aiheuttama savu ja kuumuus kulkeutuvat läpivienneistä ja saumoista asunnon eri tiloihin vaarantaen asukkaiden hengen, erityisesti nukkuessa. Sikan palosuojaratkaisut läpivienteihin ja saumoihin ehkäisevät vaarallisten kaasujen, savun ja tulen leviämistä. Tiivistetyt seinät, lattiat ja katot auttavat rajaamaan tulen pienemmälle alueelle antaen aikaa evakuointiin ja rakennuksen tuhojen ja sen myötä kustannusten minimointiin. Sikan paloluokitellut tuotteet ja menetelmät täyttävät viimeisimmät vaatimukset (EN, ETAG, UL, ASTM) varmistaen korkeimman mahdollisen palosuojan.

Tuotevalikoimamme palosuojaukseen täydentyy nyt uusilla tuotteilla:

Sikasil®-670 Fire – 1-komponenttinen silikonimassa saumaukseen - paloluokiteltu tiivistysmassa sisä- ja ulkokäyttöön ovien ja ikkunoiden liikunta- ja liityntäsaumoille sekä saumoille seinillä ja lattioilla

Sikacryl®-620 Fire – 1-komponenttinen akryylimassa saumaukseen ja läpivienteihin - paloluokiteltu tiivistysmassa liityntäsaumoille sekä kaapelikourujen, piippujen ja muiden läpivientien täyttämiseen

Sika Palopohjanauha – Palopohjanauha liikunta- ja liityntäsaumoihin - ainutlaatuinen menetelmä - SikaHyflex®-250 Facade yhdessä Sika Palopohjanauhan kanssa muodostaa luotettavan palosuojaratkaisun julkisivun sisä- ja ulkosaumauksissa. SikaHyflex®-250 Facade -saumamassalla on markkinoiden paras sauman liikuntakyky ja se soveltuu vaativiinkin kohteisiin sisä- ja ulkokäyttöön - M1 ja SILKO –hyväksytty tuote.

Uutuustuotteet täydentävät palosuojaustuotteidemme valikoimaa, johon kuuluu myös 1-komponenttinen polyuretaanipohjainen palopillivaahto Sika Boom® F+, saumauksiin ja läpivienteihin.

Sika tarjoaa ratkaisuja myös teräsrakenteiden ja tunneleiden palosuojaukseen.

   

Lisätietoja

Markus Oksanen, Myyntijohtaja  / TM Sealing & Bonding, puh. 040 569 3939
Kai Salo, Tekninen johtaja, puh. 040 861 2586
Kaisa Thodén, Tekninen päällikkö, puh. 040 754 0393

sukunimi.etunimi@fi.sika.com, www.sika.fi

Liitetiedostot

Sveitsiläinen Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti yli 90 maassa, 120 tytäryhtiön ja yli 17.000 työntekijän voimin.

 Oy Sika Finland Ab –maayhtiö on perustettu v. 1985  ja toimitilojemme lisäksi Espoossa on betonin lisäaineiden tuotantolaitos. Liikevaihto vuonna 2014  oli 31,4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 47.  Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys - liimaus -vaimennus - jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit. Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox, Eri Keeper ja Synteko.

Lisätietoja: www.sika.fi www.casco.fi www.schonox.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs