Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Persoonallisia asumisoikeusasuntoja Kalajärvelle Espooseen

TA-Yhtiöt

Persoonallisia asumisoikeusasuntoja Kalajärvelle Espooseen

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Espoon Kalajärvelle yhteensä 40 erillis- ja paritaloasuntoa. Asunnoista 34 on paritaloasuntoja ja 6 erillistaloasuntoja. Asunnot rakennetaan Kalajärven Örkkiniittyyn hyvien liikenneyhteyksien, päivittäispalvelujen ja ulkoilureittien äärelle. Asuinalue sijaitsee Vihdintien varrella Pohjois-Espoossa.

Örkkiniityntielle ja Örkkirinteeseen rakennettavat paritalo- ja erillistaloasunnot ovat kooltaan 89-169 neliötä ja soveltuvat hyvin perheille. Asunnot ovat yksikerroksisia tai kaksikerroksisia ja osassa on osittainen kellarikerros. Kaikissa asunnoissa on terassit ja omat pihat. Asumismukavuutta lisäävät keraaminen liesi ja kaksi jää-pakastinkaappia. Kaikissa asunnoissa on varaus kevyttakalle, jollaisen voi halutessaan asennuttaa lisä- ja muutostyönä. Asuinhuoneissa on laminaatti- ja pesuhuoneissa laattalattiat.

Asumisoikeusasuntojen arvioitu valmistumisaika on porrastetusti kesäkuusta lokakuuhun 2017. Haku asuntoihin on käynnissä ja jatkuu 25.9.2016 saakka. Asuntoihin voi hakea sähköisesti osoitteessa ta.fi.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asuntoon elinikäisen asumisoikeuden. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessaan asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Sari Manninen, TA-Yhtiöt, p. 045 7734 3807, sari.manninen@ta.fi

Projektipäällikkö Hannele Vainio, TA-Yhtiöt, p. 040 920 7177, hannele.vainio@ta.fi

Liitetiedostot

 
TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs