Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Oulun ammattikorkeakoulun Oulu Game LAB mukaan Oulun pelikampukselle

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun Oulu Game LAB mukaan Oulun pelikampukselle

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 14:23
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun Oulu Game LAB muuttaa kesäkuussa Ouluun rakentuvalle pelikampukselle Aleksanterinkadulle. Ammattikorkeakoulun rehtori Jouko Paaso allekirjoittaa vuokrasopimuksen 27. tammikuuta. Pelikampusta rakentavat Suomen kolmanneksi suurin peliyritys Fingersoft yhdessä Rakennustehon kanssa.

Oulun ammattikorkeakoulun näkökulmasta pelikampus on ainutlaatuinen ja erinomainen tilaisuus kehittää alan koulutusta tiiviissä ja läheisessä yhteistyössä dynaamisen yritysjoukon kanssa. Peliteollisuus jatkaa kasvuaan Oulussa ja yhteiset tilat parantavat opiskelijoiden työllistymistä ja nopeuttavat uusien yritysten kehittymistä.

Oulu Game LAB toimii nyt neljättä vuottaan ja on vakiinnuttanut roolinsa yhtenä Oulun alueen peliteollisuuden kasvun keskeisenä tekijänä. BusinessOulu ja Oulu Game LAB ovat rakentaneet yhteisen pelialan yritysten kehittämismallin, jossa eri vaiheissa olevat opiskelijat, pelitiimit, uudet yritykset, rahoittajat ja tukiorganisaatiot toimivat läheisessä yhteistyössä. Oulu Game LAB on jo nykyisin kiinnostava vierailukohde pelialan lisäksi muillekin yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille koti- ja ulkomailta. Pelikampus lisää kiinnostavuutta entisestään myös sijoittajien silmissä. 

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita vuokrasopimuksen allekirjoitustilaisuuteen 27.1.2016 kello 15.15 tulevalle pelikampukselle Game LABin tiloihin osoitteeseen Rantakatu 3. Paikalla ovat Oulun ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouko Paaso ja Rakennustehon hallituksen puheenjohtaja Ari Tuutti

Lisätietoja: Jouko Paaso, rehtori, toimitusjohtaja, Oulun ammattikorkeakoulu jouko.paaso@oamk.fi p. 044 556 8200

Ari Tuutti hallituksen puheenjohtaja, Rakennusteho p. 040 582 2225

Teemu Närhi, toimitusjohtaja Fingersoft Oy, 041 544 3862

Oamk.fi/labs

oulugamelab.net/

 

 

 

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs