Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kutsu: Rakentamisen alkupaukku Espoon Tapiolassa 25.10.2016 – Ahertajankulman rakentaminen alkaa

Skanska Oy

Kutsu: Rakentamisen alkupaukku Espoon Tapiolassa 25.10.2016 – Ahertajankulman rakentaminen alkaa

Kutsu.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 14:30
Julkaisija: Skanska Oy

Espoon Tapiolassa Pohjantien ja Ahertajantien kulman tontti on ollut tyhjä jo yli kymmenen vuotta. Nyt Skanska on aloittanut tontille uuden viihtyisän asuinkorttelin rakentamisen. Korttelin ensimmäinen kohde on As. Oy Espoon Calibri.

Tervetuloa paikan päälle juhlistamaan Tapiolan Ahertajankulman uutta tarinaa tiistaina 25.10.2016 klo 14.00–15.30 juhlatelttaan työmaan vierelle osoitteeseen Ahertajankuja 3, 02100 Espoo.

Arkkitehtonisesti mielenkiintoisten talojen sarja tuo alueelle uutta ilmettä, mutta kunnioittaa samalla kulttuurihistoriallista ympäristöään ja Tapiolan alkuperäistä henkeä. Suunnitelma perustuu Skanskan ja WeeGee Oy:n vuonna 2013 järjestämään suunnittelukilpailuun, jonka voitti Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy ehdotuksellaan ”Puutarhassa”.


Tilaisuuden ohjelma

Puheenvuorot

-       aluejohtaja Juhani Aspara, Skanska Kodit

-       toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, Skanska Oy

-       teknisen toimen johtaja Olli Isotalo, Espoon kaupunki

Alkupaukun pamautus

Musiikkia ja seurustelua kera kahvin

Lämpimästi tervetuloa!

Skanska Kodit
Juhani Aspara

PS. Kahvitarjoilun takia toivomme etukäteisilmoittautumista: viestinta@skanska.fi


Alueella on rajallisesti pysäköintitilaa. Lähimmät pysäköintihallit löytyvät Tapiolasta: Heikintorin pysäköintihalli, Kauppatie 1 ja Kaupinkallion Paikoitustalo, Kaupinkalliontie 7.

Lisätietoja:

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 5019816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs