Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kuntalaisilta kysytään mielipiteitä kaupungin yhdyskuntateknistä palveluista sekä pelastuslaitoksen ja jätehuollon palveluista

Lappeenrannan kaupunki

Kuntalaisilta kysytään mielipiteitä kaupungin yhdyskuntateknistä palveluista sekä pelastuslaitoksen ja jätehuollon palveluista

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2015 klo 09:21
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Kuntalaisilta kysytään mielipiteitä Lappeenrannan kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista sekä Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen ja Etelä-Karjalan Jätehuollon palveluista. Mielipiteensä ja arvionsa palvelujen laadusta voi kertoa kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi avatun kyselyn välityksellä. Vastausaikaa on toukokuun loppuun asti. 

Mielipiteitä kysytään katujen ja teiden kunnosta ja kunnossapidosta sekä niiden talvihuollosta, puistojen hoidosta, jätehuollosta, katuvalaistuksesta, pelastustoimesta sekä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

 Kaupungininsinööri Pasi Leimi kannustaa kuntalaisia tarttumaan tilaisuuteen ja välittämään mielipiteensä. 

– Kuntalaisten mielipiteet otetaan huomioon, kun kehitämme palvelujamme. Nettikysely antaa kaikille mahdollisuuden vaikuttaa ja nostaa esille kehitettäviä asioita ja esittää toiveitaan.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 lappeenrantalaiselle. 

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 15 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko.

Edellisen kerran Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on toteutettu kirjekysely vuonna 2014. Kysely on toteutettu pitkään vuosittain kirjekyselynä. Nyt uutta on, että kaupunki avaa netissä vastausmahdollisuuden kaikille kuntalaisille. 

Lisätietoja: 

Lappeenrannan kaupunki

Kaupungininsinööri Pasi Leimi,
puh. 040 740 1643
pasi.leimi@lappeenranta.fi

FCG Konsultointi Oy

Heikki Miettinen, tutkimuspäällikkö
puh. 0500 762 675
heikki.miettinen@fcg.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs