Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kiinteistömaailman uusi esittelykalenteri muuttaa asuntoesittelyssä käymisen

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman uusi esittelykalenteri muuttaa asuntoesittelyssä käymisen

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 10:28
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma tuo kiinteistönvälitysalalle ominaisuuksiltaan täysin uudenlaisen palvelun, esittelykalenterin, jonka tavoitteena on tehdä asuntoesittelyissä käymisestä ja oman unelmien kodin löytämisestä vaivatonta. Esittelykalenteri on yhtä aikaa sekä esittely tarjolla olevista kohteista, henkilön oma tai perheen yhteinen kalenteri kiinnostavista asuntonäytöistä, muistilista ja reittiopas.

Kiinteistömaailman sähköinen esittelykalenteri julkaistaan 12. kesäkuuta kello 18 osoitteessa www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri. Se toimii ensimmäisessä vaiheessa alueella, johon kuuluvat Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Järvenpää, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti, Porvoo ja Sipoo. Esittelykalenteri listaa kaikki Kiinteistömaailman näillä alueilla esittelyssä olevat kohteet ja esittelyajat julkaistaan kerralla joka torstai kello 18.00. Näistä asiakas valitsee kiinnostavat kohteet ja luo oman esittelykalenterinsa. Halutessaan hän jakaa kalenterin myös perheenjäsenilleen, jolloin kalenterin muokkaamista ja täydentämistä voidaan jatkaa yhdessä niin kauan kuin asunnon hankinta on ajankohtaista.

"Kun esittelyajat julkistetaan kerralla torstaina, asiakkaat voivat suunnitella viikonvaihteen asuntoesittelyissä käyntinsä rauhassa etukäteen ja sovittaa ne omiin menoihinsa ja harrastuksiinsa", kertoo Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen uudesta palvelusta. 

Esittelykalenteri toimii paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Perinteisten hakurajausten lisäksi palvelu tunnistaa käyttäjänsä sijainnin, jolloin asuntoja voi etsiä joko kodin tai työpaikan läheisyydestä tai esimerkiksi iltalenkillä havaitulta kiinnostavalta alueelta ilman erillistä aluerajausta. Ominaisuus mahdollistaa myös sen, että esittelyihin lähdettäessä palvelua käytetään reittioppaana. 

Esittelykalenteri ei kerää käyttäjiensä tietoja, eikä sivustolle ole tuotu mainoksia. Ideana ei ole kerätä asiakasrekisteriä tai kerätä mainosrahaa vaan helpottaa asuntoa etsivän asiakkaan arkea.

”Tässä, kuten monessa muussakin asiassa, olemme alan edelläkävijöitä. Emme muuta asuntoesittelyä vaan asunnon etsimiseen liittyvää prosessia. Asiakkaat ovat verkossa ja haluamme palvella heitä siellä parhaalla mahdollisella tavalla. Esittelykalenteri tuo asiakkaille välineet, joilla asunnon etsimiseen liittyvää, joskus pitkääkin, prosessia voi hallita helposti”, Hämäläinen jatkaa.

 

Kiinteistömaailman esittelykalenteri

Kiinteistömaailma julkaisee asuntoesittelyt joka torstai kello 18 osoitteessa http://www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri

 

Media voi tutustua esittelykalenteriin etukäteen osoitteessa http://www.kiinteistomaailma.fi/esittelykalenteri-medialle

 

Lisätiedot:

 

Hanna Lantto

Viestintäsuunnittelija

044 714 0090

hanna.lantto@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee liki 800 asuntokaupan ammattilaista 56 eri paikkakunnalla 117 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs