Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kampuskehityksen eteneminen Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella

SYK Oy

Kampuskehityksen eteneminen Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2014 klo 14:45
Julkaisija: SYK Oy

Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Saimaan AMK:n ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n hallitukset ovat tehneet myönteiset päätökset hankesuunnittelun aloittamisesta Skinnarilan kampuksella.  Hankkeen tavoitteena on saada aikaan yhtenäinen synergiassa toimiva ja toisiaan vahvistava laboratorioalue Skinnarilan kampusalueelle, sekä nykyisten RV1 rakennuksessa sijaitsevien opetus- ja toimistotilojentilojen uudistaminen ja toiminnallinen tehostaminen. Hanke tulee tiivistämään Skinnarilan kampusta.

Hankesuunnittelu aloitetaan tammikuussa ja silloin myös aikataulut tarkentuvat.

 -       Tilojen tiivistäminen, käyttöasteen nostaminen ja entistä muuntojoustavampi tilojen rakentaminen ovat avainratkaisuja tulevissa tilamuutoksissa. Alustava selvitystyö oli ansiokas, ja nyt tarvitaan samanlaista ennakkoluulotonta ja rohkeaa ajattelua myös henkilötyötilojen ja opetustiloja suunniteltaessa, painottaa talousjohtaja Minna Sutela.

 -       Hankkeen myötä Saimaan AMK:n tilat saadaan keskitettyä LUTin ykkösvaiheeseen, mikä mahdollistaa sekä opetus- että henkilöstötilojen suunnittelun ja toteuttamisen mahdollisimman monikäyttöisellä tavalla, talous- ja henkilöstöjohtaja Mika Sipi Saimaan Ammattikorkeakoulusta toteaa.

 -       Tämä on erittäin hieno ja rohkea suunnitelma Skinnarilan kampuksen kehittämisestä kohti toiminnallisesti kestävää tilasuunnittelua johtaja Juha Uotila Suomen Yliopistokiinteistöistä kommentoi.

 

Lisätietoa antaa:

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy,
Juha Uotila, johtaja asiakkuudet ja kampuskehitys
Puh: 050-492 9653
Email: juha.uotila@sykoy.fi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (Syk Oy) on vakavarainen ja innovatiivinen kiinteistönkehittäjä. Syk Oy omistaa, rakennuttaa ja vuokraa tiloja yliopistojen ja korkeakoulujen tarpeisiin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Syk Oy kehittää innovatiivisia oppimisympäristöjä, jotka tukevat tutkimustyötä ja opiskelua. Suomen Yliopistokiinteistöt omistavat Suomen valtio sekä pääkaupunkiseudun ulkopuoliset yliopistot.

www.sykoy.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs