Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Fira-konserni eteni vuonna 2013

 Fira

Fira-konserni eteni vuonna 2013

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Fira

Rakennusalaa uudistava Fira-konserni julkisti vuoden 2013 tuloksensa. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna yli 73 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli 24 prosenttia. Konsernin emoyhtiönä toimivan Fira Oy:n liikevaihto oli 58 miljoonaa euroa ja kasvu oli 14,8 prosenttia.

”Haluamme olla uudistamassa koko rakennusalaa. Siksi tahdomme kehittää palvelulähtöistä rakentamista, jossa rakennushankkeen kaikki osapuolet puhaltavat yhteen hiileen. Palveluliiketoiminnasta ammentavalla allianssirakentamisella voidaan sitouttaa tilaaja, käyttäjä, rakentaja ja suunnittelija yhteisiin tavoitteisiin. Sillä luodaan edellytykset parempiin tuloksiin”, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jussi Aho.

Fira Oy:n voitto ennen veroja oli yli 1,48 miljoonaa euroa. Fira Palvelut Oy:n voitto vastaavasti ennen veroja oli yli 843 000 euroa. Konsernin tulokseksi ennen veroja muodostui noin 2,3 miljoonaa euroa, mikä on 3 prosenttia konsernin liikevaihdosta.   Konsernin oman pääoman tuotto oli 36 prosenttia ja omavaraisuusaste 41 prosenttia.

Fira-konserni odottaa kasvun jatkuvan myös tulevina vuosina. Konsernin liikevaihdon ennustetaan ylittävän 85 miljoonaa euroa tilikautena 2014 ja tuloksen paranevan. Konsernin liikevoittotavoite on neljä prosenttia liikevaihdosta vuonna 2014.

”Rakennusalan uudistaminen palveluliiketoiminnan keinoin on iso ja innostava mahdollisuus koko Suomelle. Määrätietoinen uudistaminen synnyttää Suomeen myös uutta osaamista ja liiketoimintaa”, Aho sanoo.

 

Lisätietoja:
Fira Oy
Toimitusjohtaja Jussi Aho
jussi.aho@fira.fi
Puh. 040 826 1146

 

Fira Oy

Fira on suomalainen rakennusalan kasvuyritys, joka muuttaa rakennusalan vallitsevia toimintatapoja ja toimii alan modernisoijana. Perinteisen urakkarakentamisen ohella Fira tahtoo edistää suunnittelun ja rakentamisen sekä kaikkien mukana olevien osapuolten saumatonta yhteistyötä – allianssirakentamista, minkä ansiosta projektit pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Allianssirakentamisen avulla Fira haluaa lisätä läpinäkyvyyttä, asiakaskeskeisyyttä ja luottamusta. Fira toimii rakennushankkeiden päätoteuttajana, ja sen asiakkaita ovat yksityiset ja julkiset rakennuttajat sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli yli 70 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs