Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Asuntoesittelyvideot yhdessä yksityisesittelyjen kanssa murtavat asuntokaupan käytäntöjä

Kiinteistömaailma

Asuntoesittelyvideot yhdessä yksityisesittelyjen kanssa murtavat asuntokaupan käytäntöjä

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 10:00
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailman verkkopalvelussa on jo noin tuhat videoesittelyä myytävistä kohteista. Asuntojen videoesittelyt yhdessä verkon kautta tilattavien yksityisesittelyjen kanssa murtavat asuntokaupan käytäntöjä.

Kiinteistömaailma toi ensimmäisenä välitysketjuna 15 vuotta sitten valokuvat kaikista myytävistä kohteista verkkoon. Nyt 25-vuotias välitysketju tuo valokuvien rinnalle asuntojen videoesittelyt. Muualla maailmalla video on tuttu keino: esimerkiksi Yhdysvalloissa jo 70 % asunnonostajista tutustuu asuntovaihtoehtoihin videoesittelyiden avulla.

”Video ei korvaa valokuvia, vaan se täydentää niitä. Video on erityisen hyvä apu tilan hahmottamiseen. Se kertoo minuutissa kaiken oleellisen asunnosta” kertoo Kiinteistömaailman tuore toimitusjohtaja Erkki Heikkinen.

Kiinteistömaailman asuntoesittelyvideot eivät ole pelkästään nuorten juttu, vaan niitä katsovat kaikenikäiset: joka kolmas silmäpari kuuluu yli 45-vuotiaalle. Videoita katsovien henkilöiden ikäjakauman löydät liitteestä.

Uusi joustava tapa

Videon avulla asunnoista on käynnissä jatkuva esittely myyjän elämän siitä häiriintymättä, ja ostaja voi rauhassa tutustua tarkemmin haluamiinsa asuntoihin. Jatkossa Kiinteistömaailman kaikista kohteista on myös mahdollista tilata yksityisesittely verkon välityksellä. Yhdessä nämä murtavat asuntokaupan käytäntöjä lähemmäs kuluttajien omaksumia toimintamalleja. Yhä useampi suomalainen haluaa hoitaa kaikki ajanvarauksensa verkossa, myös yksityisesittelyn.

”Emme ole poistamassa asuntojen yleisesittelyjä, vaan tuomme niiden rinnalle asiakkaalle joustavan vaihtoehdon: asuntoesittelyvideot palvelevat verkossa 24/7 ja yksityisnäytölle asiakas pääsee silloin kun se parhaiten hänelle sopii ”, Heikkinen kiteyttää.

www.kiinteistomaailma.fi/uusi

Lisätiedot:

Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 433 2080
Hanna Lantto, viestintäsuunnittelija, Kiinteistömaailma Oy, puh. 044 714 0090

Liitetiedostot

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 700 asuntokaupan ammattilaista noin 110 asuntomyymälässä ympäri Suomen. Brändin omistaa Danske Bank; asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs