Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kemianteollisuus » Maston ja Anne Kukkohovi tekevät naisista spraymaalareita

Maston Oy

Maston ja Anne Kukkohovi tekevät naisista spraymaalareita

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2016 klo 09:32
Julkaisija: Maston Oy

Suomalainen spraymaalien markkinajohtaja Maston käynnisti kampanjan, joka jatkuu kaupoissa ja netissä elokuun loppuun. Kuluttajatutkimuksen mukaan spraymaalien käyttäjistä enemmistö on miehiä.

 

Maston Oy:n teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan 81 prosenttia spraymaalin käyttäjistä on tyytyväisiä lopputulokseen ja 15 prosenttia erittäin tyytyväisiä. Tutkimuksessa selvisi myös, että spraymaaleja käyttävät erityisesti keski-ikäiset, omakotitalossa asuvat miehet. Nyt Maston haluaa kannustaa myös naisia tarttumaan spraymaalitölkkiin.

 

Kampanjaa vetää innokas kodinsisustaja ja vanhojen tavaroiden kunnostaja Anne Kukkohovi.  Maston vie eri puolille maata kolmeensataan maaleja myyvään liikkeeseen ständit, joihin painetussa kuvassa Anne kannustaa sisustajia ja askartelijoita spraymaalaamisen värikkääseen maailmaan. Rautakaupoissa, marketeissa, tavarataloissa ja väriliikkeissä eri puolilla maata ”Pahvi-Anne” jakaa Maston-maalausopasta, josta työohjeiden lisäksi löytyy uusia ideoita ja hauskoja vinkkejä.

 

”Nikkaroivat miehet tietävät, että spraymaalilla syntyy ammattimaisen laadukasta jälkeä. Jostain syystä useimmat naiset eivät tätä vielä ole oivaltaneet”, toteaa Maston Oy:n myyntijohtaja Ilkka Parviainen.

 

Parviaisen mukaan kampanjan tavoitteena on kertoa kuluttajille spraymaalaamisen helppoudesta ja monipuolisuudesta.

 

”Toivomme, että spraymaalaamisen luovan ilon löytävät myös yhä useammat naiset. Lupaamme, että meidän spraymaaleillamme aloittelijakin onnistuu. Maalien koostumus ja suuttimet on suunniteltu niin, että lopputulos näyttää ammattilaisen tekemältä.”

 

Kesäkampanjassa Maston arpoo tuotepaketteja joka viikko sekä tuhannen euron pääpalkinnon elokuun lopulla. Osallistumisohjeet ja kilpailu löytyvät yhtiön nettisivuilta: www.maston.fi.

 

Maston lupaa, että nopeasti kuivuvat ja riittoisat spraymaalit tarttuvat lähes kaikille materiaaleille. Esimerkiksi metalli-, muovi-, puu-, kivi, ja lasiesineet saavat käden käänteessä tasaisen ja kestävän uuden ilmeen.

 

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Ilkka Parviainen | 040 511 9555 | ilkka.parviainen@maston.fi
Maston Oy

www.maston.fi

Liitetiedostot

Markkinajohtaja Maston tekee maalaamisesta helppoa

Kirkkonummen Veikkolassa spraymaaleja valmistava Maston Oy on suomalainen pintakäsittelyteknologian edelläkävijä. Vuonna 1968 perustettu yritys menestyy sekä koti- että vientimarkkinoilla tarjoamalla ammatti- ja harrastajamaalareille maailman parhaita tuotteita. Tuotekehityspanostusten tuloksena Maston Oy:llä on useita patentteja. Suomessa myydyistä spraymaaleista kaksi kolmasosaa on Maston Oy:n valmistamia. Tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Tuotannosta puolet menee vientiin, pääosin Eurooppaan ja aina Australiaan asti.

Maston säästää luonnonvaroja ja ympäristöä sekä tuotekehityksen että päivittäisen toiminnan keinoin. Maston on esimerkiksi kehittänyt maailman ensimmäisen vesiliukoisen spraymaalin. Ympäristövastuu ulottuu täysin kierrätettäviin tuotepakkauksiin sekä puupelleteillä lämpiävälle tehtaalle. Vuonna 2015 Maston Oy:n liikevaihto oli 7,3 miljoonaa euroa ja tulos 0,8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.maston.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs