Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu

Lahden kaupunki

Vuoden 2015 vuosikertomus on julkaistu

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2016 klo 09:49
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin vuosikertomus 2015 on julkaistu. Viime vuoden tapahtumat, kohokohdat ja tunnusluvut on luettavissa sähköisestä vuosikertomuksesta.

Vuonna 2015 kaupungin toimintaan vaikutti erityisesti Lahden ja Nastolan yhdistymispäätös. Kuntaliitosta vietiin eteenpäin mm. yhdistymishallituksessa ja yhdistymisen työryhmissä ja henkilöstö pysyi muutoksessa erinomaisesti mukana. Vuosikertomuksen yhteydessä julkaistu Henkilöstökertomus kertoo olennaisimmat luvut mm. henkilöstön työhyvinvoinnista, mutta paljastaa myös, että viime vuonna Lahden kaupungilla oli 1168 avointa työpaikkaa.

Viime vuonna valmistui mittava toriremontti, kun kevätkaudella avattiin sekä toriparkki että uudistunut kauppatori ja syyskaudella juhlittiin alatorin valmistumista. Viime vuonna valmistuivat myös monitoimitalot Onni ja Jalo. Laajaa ja kansainvälistäkin näkyvyyttä Lahti sai Sibelius150 -juhlavuoden tapahtumilla. Vuosikertomuksessa voi tutustua myös yleiskaavatyön etenemiseen.

Lahden kaupungin vuoden 2015 vuosikertomus: www.lahdenvuosi.fi/2015

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs