Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Verkkosovellus opastaa teknologisten apuvälineiden käytössä

Lahden kaupunki

Verkkosovellus opastaa teknologisten apuvälineiden käytössä

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 09:05
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden Ammattikorkeakoulun liiketalouden tietojenkäsittelyn opiskelijat ovat 10.5.2016 klo 10–12 esittelemässä asiakasohjausyksikkö Siirissä verkkosovellusta, jonka avulla kävijä voi saada opastusta erilaisten teknologisten apuvälinelaitteiden käyttöön. Verkkosovellukselta voi avainsanojen avulla kysyä sopivia apuvälineitä esimerkiksi muistisairaan omaisen hoitamiseen.

Teknologian esittelypisteessä on nähtävillä ja tarkasteltavana muun muassa erilaisia turva- ja hyvinvointirannekkeita sekä seurantajärjestelmiä. Nämä välineet toimivat hälyttiminä hätätilanteessa, mutta voivat myös seurata henkilön unta tai liikkumista. Esillä on myös ruoka-automaatti, tavaroiden paikannuslaitteita ja ajanhallintaan liittyvää teknologiaa. Tarkoitus on että ikäihminen tai hänen omaisensa voi rauhassa ja opastetusti tutustua laitteisiin sovelluksen kautta. Kiinnostuksen herätessä hän voi olla yhteydessä laitteita tarjoavaan yritykseen.

Lisätietoja:
Jonna Sirviö
Asiakasohjaaja
Lahden kaupunki
Asiakasohjausyksikkö Siiri
Vapaudenkatu 23 B
15140 Lahti
p.044 416 3406
jonna.sirvio@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs