Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vastaa Turun kaupungin turvallisuuskyselyyn ja vaikuta

Turun kaupunki

Vastaa Turun kaupungin turvallisuuskyselyyn ja vaikuta

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 14:03
Julkaisija: Turun kaupunki

Etkö näe risteyksessä vasemmalta tulevaa autoa, koska pusikko peittää näkymän? Häiritseekö sinua jatkuva ilkivalta ja varkaudet asuinalueellasi? Pelkäätkö kävellä yksin myöhään?  Tietääkö kuntalainen, miten hän itse voi vaikuttaa omaan ja lähiympäristön turvallisuuteen?

Turun kaupunki järjestää kaikille asukkaille avoimen turvallisuuskyselyn. Sen tavoite on paikantaa Turun turvalliseksi ja turvattomaksi tunnetut alueet. Lisäksi kaupunki pyrkii kyselyn kautta kehittämään avointa keskustelua turvallisuudesta.

Kyselyn tulokset antavat kaupungille ensikäden tietoa jota käytetään turvallisuuden kehittämisessä ja niitä käytetään myös Turun turvallisuussuunnitelman suunnittelun tukena. Tutkimuksen päätyttyä tutkimusaineisto arkistoidaan ilman tunnisteita Turun yliopiston tietoarkistoon myöhempää tutkimuskäyttöä varten.

Nyt jokaisella turkulaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Turvallisuus ei ole vain poliisin ja pelastusviranomaisten tehtävä, vaan turvallisuus koostuu kaikkien panoksesta.

Kyselyyn voi vastata sähköisesti suomeksi osoitteessa www.turku.fi/turvallisuuskysely sekä ruotsiksi osoitteessa www.turku.fi/sv/sakerhetsenkat. Kirjallisesti vastauksensa voi jättää Turku-pisteessä (Puolalankatu 2) sekä pääkirjastossa.

Kyselyyn voi vastata 14. - 30.9.2016 välisenä aikana. Kaikki saadut vastaukset käsitellään nimettöminä. Vastaaminen ei vaadi erikseen kirjautumista.

Kyselyn täyttäminen vie noin 5-10 minuuttia.

Lisätiedot:

Riskienhallintapäällikkö Heikki Vähäkuopus, Turun kaupunki, p. 044 9073 588, heikki.vahakuopus@turku.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs