Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vahvistusta työllisyyden hoitoon

Lahden kaupunki

Vahvistusta työllisyyden hoitoon

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 11:53
Julkaisija: Lahden kaupunki

Konserni- ja tilajaosto päätti 14.6. tukea Työn Paikka Oy:n toimintaa. Jaoston päätöksellä Työn Paikan pääomaa vahvistetaan puolella miljoonalla eurolla. Yhtiö tarvitsee lainan rahoitustilanteensa parantamiseksi ja toimintansa kehittämiseksi.

Työn Paikka tuottaa työvoimaa parantamalla työttömien työkuntoa ja edistämällä työnsaantia ja ehkäisemällä syrjäytymistä. Yhtiö tarjoaa aitoa työtä työpajoillaan sekä erilaisia valmennuspalveluita. Esimerkiksi Kierrätyskeskus Patina on Työn Paikan ylläpitämää toimintaa.

Toiminnan kehittämisen taustalla ovat valtiohallinnon päätökset ja linjaukset. Vastuuta työllisyyden hoidosta siirretään yhä enemmän toimiville osakeyhtiöille, jolloin myös Työn Paikan rooli tulee todennäköisesti kasvamaan.

Työn Paikka on Lahden kaupungin tytäryhtiö. Yhtiön liiketoiminnat ovat olleet tappiollisia, mutta uuden tervehdyttämisohjelman avulla tulos pyritään kääntämään positiiviseksi. Konserni- ja tilajaosto edellyttää Työn Paikkaa laatimaan myös liiketoiminnan kehittämissuunnitelman 1.10. mennessä.

Lisätiedot:
konsernipalvelujohtaja Mika Mäkinen, 050 5569 815
konserni- ja tilajaoston puheenjohtaja Lasse Koskinen, 040 5150 148

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs