Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vaasan ammatillinen koulutus on nimeltään Vamia

Vaasan kaupunki

Vaasan ammatillinen koulutus on nimeltään Vamia

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 12:00
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan ammatillisen koulutuksen uuden organisaation nimi on Vamia. Nimestä päätti toisen asteen koulutuslautakunta kokouksessaan 13.9. Nimestä järjestettiin elokuussa nimikilpailu, johon tuli yhteensä 154 ehdotusta.

Nimikilpailuun tuli runsaasti hyviä ehdotuksia. Oppilaitosten, kaupungin ja yritysten edustajista koostunut raati valitsi ehdotuksista Vamia -nimen ja esitti sitä toisen asteen koulutuslautakunnalle.

− Oli mukavaa, että saimme niin paljon ehdotuksia. Monet kilpailuun osallistuneet olivat nähneet todella paljon vaivaa, sillä jopa graafista ilmettä ja logoja ehdotettiin. Aihe selvästikin kiinnosti monia, kiittelee rehtori Åsa Stenbacka.

Vamia -nimi toimii hyvin sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi ja on sujuva niin puheessa, tekstissä kuin markkinoinnissakin. Alkuosa Va viittaa Vaasaan ja yhdistää oppilaitoksen alueen yrityselämään, vaikka Vamia ei olekaan varsinaisesti lyhenne mistään sanoista.

Vaasan kaupungin ammatillisen koulutuksen uusi organisaatio aloittaa vuoden 2017 alussa. Uudessa organisaatiossa ovat mukana Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus ja Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Uudella organisaatiolla valmistaudutaan koko ammatilliseen koulutukseen kohdistuvaan uudistukseen.

Lisätietoja antaa:

Åsa Stenbacka
Rehtori, Vaasan ammattiopisto
p. 040 750 7030

 

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs