Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä 11.4.2016

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä 11.4.2016

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 18:45
Julkaisija: Tuusulan kunta

127 § Tilinpäätös 2015 

Kunnanhallitus päätti hyväksyä ja allekirjoittaa tilinpäätöksen ja toimittaa sen tilintarkastajan ja tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä, että tilinpäätöksen liitetietoja voidaan täydentää ja tekstissä havaitut mahdolliset kirjoitusvirheet korjata.

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnanjohtajan antamaan tilintarkastajalle vuoden 2015 tilinpäätöstä koskevan vahvistusilmoituskirjeen.

Kunnanhallitus päätti saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valtuuston käsiteltäväksi.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että tilikauden tulos -1 154 537,22 euroa käsitellään siten, että poistoeroa puretaan uimahallin poistoa vastaavasti 99 979,98 euroa ja että tilivuoden 2015 alijäämä 1 054 738,01 euroa kirjataan omaan pääomaan tilikauden yli/alijäämä-tilille.

128 § Ideakilpailu kumppanuusperiaatteella ja Monion sijainti

Kunnanhallitus päätti, että Monio-hankkeen rakentamista suunnitellaan esityslistan liitteenä olevassa esityksessä olevan sijaintivaihtoehdon A mukaiselle paikalle.

Lisäksi kunnanhallitus päätti ohjata lukion/Monion jatkosuunnittelua seuraavasti:

- kirjasto rajataan ulos suunnittelusta

- lähtökohtana jatkosuunnittelulle on kokonaiskustannusten rajaaminen 20 milj. euroon

129 § Sosiaaliasiamiehen toiminta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehitys vuonna 2015, selvitys

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi selvityksen sosiaaliasiamiehen toiminnasta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehityksestä vuonna 2015.

130 § Toimielinten pöytäkirjat nähtäville Tuusulan nettisivuilla, aloite

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa valtuutettu Jussi Salosen 14.3.2016 § 32 esittämän aloitteen tulleen käsitellyksi.

131 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

132 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista 

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs