Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Turku avaa uusia chat-palveluita, puhelimessa jonottajia viihdyttää Kiss my Turku -musiikki

Turun kaupunki

Turku avaa uusia chat-palveluita, puhelimessa jonottajia viihdyttää Kiss my Turku -musiikki

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2016 klo 13:09
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupunki lisää kaupunkilaisten palvelua monikanavaisesti.  Asiakaspalvelua saa perinteisten tapojen lisäksi nyt myös chat-palveluna eli verkossa asiakaspalvelijan kanssa keskustellen. Uusi chat-palvelu on otettu käyttöön kesäkuun alussa varhaiskasvatuksen palveluohjauksessa ja venepaikkojen sähköisen varaamisen neuvonnassa.

Palveluissa on chatin lisäksi mahdollista asioida puhelimitse, sähköpostitse ja paikan päällä.

Seuraavaksi uusia monikanavaisia palveluita otetaan käyttöön ensi syksynä.

– Chat-palvelut otetaan Turussa käyttöön vähitellen laajemminkin, ja lisäämme palvelua myös some-kanavissa. Kaupunki panostaa nyt vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseksi yhä virtaviivaisemmaksi ja digitaalisemmaksi, sanoo monikanavaisuuden kehittämisestä vastaava Turun kaupungin kehittämispäällikkö Sari Kinnunen.

Monikanavaisuuden kehittäminen on osa Turun kaupungin kärkihankkeita digitalisaation lisäämiseksi ja palveluohjauksen uudistamiseksi. Tavoitteena on koostaa työkaluja ja toimintamalleja kaupungin digitaalisten palvelujen kehittämiseksi entistä asiakaslähtöisemmiksi sekä tarjota asiakaslähtöinen ja monikanavainen neuvonta ja palveluohjaus kaikille turkulaisille.

Monikanavaisen asiakaspalvelun puhelinpalvelujen jonotusmusiikki on jatkossa Kiss my Turku -laulu. Laulun on tilannut Turun matkailumarkkinoinnista vastaava Visit Turku vuonna 2014 kaupungin promootiokäyttöön.

Laulun sanat on tehnyt Turun kaupungin palvelujohtaja Mika Helva ja laulun on säveltänyt Puolalan musiikkilukion silloinen oppilas Tuuli Tuominen. Sovitus on Puolalanmäen musiikkilukion opettaja ja kuoronjohtaja Timo Lehtovaaran. Laulun esittävät Puolalanmäen musiikkilukion ja Timo Lehtovaaran oppilaat. Musiikkivideo on tehty opettaja Mattus Alsin johdolla Turun klassillisessa lukiossa.

Kappale on käytössä myös Turun kaupungin puhelinvaihteen jonotusmusiikkina.

Voit kuunnella kappaleen täältä: https://dl.dropboxusercontent.com/u/49981229/KISS%20MY%20TURKU%20MIX%204.wav

Kappale on myös Turun klassillisen lukion YouTube-tilillä: https://www.youtube.com/watch?v=Kn92vOeKz2o

Lisätiedot:

Kehittämispäällikkö Sari Kinnunen, p. 050 598 5838

Viestintäjohtaja Saara Malila, p. 044 907 5710

Palvelujohtaja Mika Helva, p. 040 1246 498

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs