Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Teinimeininkiä aikuisille Kasakkamäen nuokulla

Lahden kaupunki

Teinimeininkiä aikuisille Kasakkamäen nuokulla

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2014 klo 08:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kasakkamäen nuorisotalossa Lahdessa järjestetään tänä keväänä teini-ikäisten huoltajille suunnattuja Teinimeininki-vertaiskahvilailtoja.

Vapaamuotoisissa illoissa aikuiset pääsevät jakamaan tuntojaan teini-ikäisen kanssa elämiseen liittyvistä asioista vertaistensa kesken.  Keskustelua herättelevät Lahden kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajat, Kärpäsen koulun koulunuorisotyöntekijä, terveydenhoitaja ja koulukuraattori.

Illat ovat erityisesti Kärpäsen, Metsäkankaan, Riihelän, Kasakkamäen ja Jalkarannan alueen vanhemmille suunnattuja, mutta mukaan voivat tulla kaikki yli 11-vuotiaiden kanssa kotinsa jakavat aikuiset.

Kasakkamäen nuorisotalon kahvipannu on kuumana huoltajia varten kello 18–20 torstaisin 13.3. 10.4. ja 15.5. osoitteessa Matkamiehenkatu 36.

Lisätiedot

Reetta Möller
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Kasakkamäen nuorisotalo
p. 050 387 8797
reetta.moller@lahti.fi
www.nuorilahti.net/kasakkamaki

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs