Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » SeniorSurf-viikko Lahden pääkirjastossa 3. – 7. 10.

Lahden kaupunki

SeniorSurf-viikko Lahden pääkirjastossa 3. – 7. 10.

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 14:23
Julkaisija: Lahden kaupunki

Valtakunnallista SeniorSurf-päivää vietetään tänä vuonna tiistaina 4. lokakuuta. SeniorSurf-päivän tarkoitus on kannustaa ikäihmisiä tutustumaan tietotekniikkaan ja verkkopalveluihin.

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa koko viikon ajan senioriväestölle suunnattuja tietoiskuja ja opastuksia. Maanantaina 3. lokakuuta kirjaston henkilökunta esittelee Ellibs-e-kirjapalvelua ja kertoo e-kirjan lainaamisesta klo 17 – 19. Tiistaina 4. lokakuuta Lahden seudun sukututkijat esittelevät sukututkijoille hyödyllisiä verkkosisältöjä klo 15 - 17. Tiistaina ja perjantaina klo 10 – 12 kirjastonhoitaja Taija Lehtinen vinkkaa hyödyllisiä ja ilmaisia tableteilla ja mobiililaitteilla käytettäviä sovelluksia. Sovellusvinkkaukseen voi tuoda oman laitteen mukanaan.

Tietoiskut ja vinkkaukset pidetään musiikkiosaston monitoimitilassa. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

Samalla viikolla pääkirjastossa järjestetään senioreille tietotekniikan alkeisopetusta neljän kerran Tietokone tutuksi –kurssilla klo 13 – 15, joka alkaa maanantaina 3. lokakuuta sekä Ipad-tabletin alkeiskurssilla torstaina 6. lokakuuta klo 9:30 – 11:30. Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon numeroon 044 416 3517. Näille kursseille ei tarvitse tuoda omaa laitetta vaan käytössä ovat kirjaston laitteet.

Kirjastossa voi käydä myös joka viikko kysymässä neuvoa oman laitteen käyttöön liittyviin pulmiin keskiviikkoisin klo 13 – 15 vertaisopastuksessa tai torstaisin klo 15 – 17 kirjaston mediapajassa. Mediapajassa voi käydä esimerkiksi lataamassa omalle tabletille e-kirjojen lainaamiseen tarvittavan lukuohjelman.

 

Lisätiedot:

Merja Taavila

pedagoginen informaatikko

puh. 044 - 416 3233

merja.taavila@lahti.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs