Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Ready...Study...Go! Mikkeliläiset oppilaitokset valmiina Jurassic Rockiin

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ready...Study...Go! Mikkeliläiset oppilaitokset valmiina Jurassic Rockiin

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2014 klo 12:02
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vuosi sitten Jurassic Rockin päälavan screeneillä pyörivät Ready Study Go-videot, jotka esittelivät Mikkeliä ja sen oppilaitoksia. Tänä vuonna Ready Study Go-kampanja palaa Jurassic Rockiin viime vuotista laajemmalla koulutustarjonnalla. Mukana ovat Mikkelin ammattikorkeakoulu, Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Mikkelin yliopistokeskus ja Suomen Nuoriso-opisto Paukkula.

Jurassic Rockin festivaalialueelle, heti pääportin viereen, nousee Ready Study Go-kampanjan sirkusteltta, jossa oppilaitosten omat opiskelijat esittelevät koulutustarjontaa. Luvassa on reipasta otetta ja tekemistä sekä iloista mieltä. Teltassa voi mm. esitellä sisäistä rokkitähteään laulamalla Singstaria, osallistua erilaisiin kilpailuihin tai ihan vain viettää aikaansa rokkailun lomassa hengaillen hyvien tyyppien kanssa. Jaossa on niin oppilaitosten kuin Ready Study Go-kampanjan materiaalia ja koko festivaaliviikonlopun ajan on myös käynnissä arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa 200 € arvoinen lahjakortti Stadiumiin.

Markkinointikampanjan tavoitteena on houkutella Etelä-Savoon ja erityisesti Mikkeliin uusia opiskelijoita, jotka eivät ehkä muutoin eteläsavolaisia oppilaitoksia edes harkitsisi. Tietoa jaetaan muodossa, joka puhuttelee niin maakunnan omia kuin muualta tulevia nuoria.

 

Lisätietoja

Olli Järvenkylä (Mikkelin ammattikorkeakoulu)

olli.jarvenkyla@xamk.fi / www.mamk.fi

040 8686 445

 

Marika Auvinen (Etelä-Savon ammattiopisto)

marika.auvinen@esedu.fi / www.esedu.fi

044 7115 511

 

Sirpa Taskinen (Mikkelin yliopistokeskus MUC)

sirpa.taskinen@muc.fi / www.muc.fi

050 3741 150

 

Noora Nousiainen (Suomen Nuoriso-opisto Paukkula)

noora.nousiainen@sno.fi / www.paukkula.fi

044 4162 443

 

www.esavo.fi/go-mikkeli

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs