Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Ravintola Primulassa puhaltavat uudet tuulet - uudella ruokalistalla alueen rakastetuimmat annokset

Restel Oy

Ravintola Primulassa puhaltavat uudet tuulet - uudella ruokalistalla alueen rakastetuimmat annokset

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2014 klo 14:47
Julkaisija: Restel Oy

Ravintola Primula sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Viiskulmassa, osoitteessa Laivurinkatu 10, katutasossa Selim A. Lindqvistin piirtämässä talossa. Asiakaspaikkoja ruokaravintolassa on noin 100.

Ravintola Primulan ruokalista uudistettiin kanta-asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Tuloksena on aitoa ja rentoa ruokaa kulmakunnan asiakkaille. Annokset ovat runsaita, makumaailmaan aitoja, puhtaan yksinkertaisia ja selkeitä. Burgerit superrapeine koururanskalaisineen ovat jo jonkin aikaa olleet ravintolan myydyimpiä annoksia. Uudelle listalle on poimittu keväällä kokeilussa olleita, kanta-asiakkaiden suosikeiksi nousseita burgereita, kuten lohi-avocadoburger, kasvis-vuohenjuustoburger sekä erityisen suuren suosion saavuttanut Black Angus Burger.

Klassikkoannokset säilyttävät itseoikeutetusti paikkansa listalla. Asiakkaiden toivomuksesta kaivatut lihapullat tuotiin takaisin. Uutta puolestaan ovat kimppapasta-annokset, jotka voidaan jakaa pöytäseurueen kesken. Ruokaan ja tunnelmaan sopiva, uusiutunut viinivalikoima, sekä rento musiikki ja henkilökunta täydentävät makuelämyksen.

”Uutena keittiöpäällikkönä tuon tuoreita tuulahduksia keittiöön niin raaka-aineiden kuin kokkaustapojen ja makujen muodostamisenkin kautta. Osansa uusista tuulista saavat niin à la carte, lounas, kuin brunssikin. Pääohjenuoran meille näyttävät kuitenkin paikalliset asiakkaat ja heidän toiveensa, joita haluamme ehdottomasti kuunnella,” tiivistää muutokset tuore keittiöpäällikkö Antti Aravirta.

Uudistuksen yhteydessä kokattiin uusiksi myös lastenlista. Sitäkin tehtäessä asiakkaiden, tällä kertaa pikkuasiakkaiden toiveet olivat ykkössijalla. Lastenkestosuosikkien kuten lehtipihvin ja burgerin lisäksi listalle tuli esimerkiksi pestopasta, joka tarjoaa samalla vaihtoehdon myös vaikkapa Meatless Mondayhin.

”Toivomme että myös lapsilla on hauskaa meillä. Lapset saavat uuden lastenlistan myötä ajanvietteeksi väritystehtäviä ja annamme jokaiselle lapselle myös kokkihatun, jota he voivat käyttää myöhemmin kotikeittiössäänkin vanhempien apuna kokkaillessaan,” kertoo ravintolapäällikkö Casimir Reincke.

Bar Primulassa voi aistia World Cup 2014 jalkapallon juhlahumua rennosti

Bar Primula tarjoaa laajan valikoiman aperitiiveja, digestiivejä ja kuohuviinejä, sekä pientä syötävää kuten uusia, Aravirran kehittämiä jalkapalloteemaan erityisen hyvin sopivia hot dogeja, joita voi nauttia vaikkapa virallisen FIFA World Cup samppanjan kanssa. World Cup 2014 -jalkapallohuumaa voi muutenkin fiilistellä Primulan barissa niin sisällä kuin terassillakin. Omaa kilpailuviettiä pääsee ruokkimaan aidon virallisen pöytäjalkapallon parissa, jota voi tulla pelaamaan niin ystävien kanssa kuin itsekseenkin, jolloin saa samalla mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin. Samalla voi siemailla mm. uudistuneen drinkkilistan modernilla twistillä terästettyjä old school -drinkkejä ja martineita. Primulan barissa on huomioitu myös autoilijat ja raskaana olijat - herkullisia drinkkejä on tarjolla myös alkoholittomina.

Ravintola Primula, Laivurinkatu 10, 00100 Helsinki, puh: 020 7701450
www.ravintolaprimula.fi, www.facebook.com/ravintolaprimula

Aukioloajat:
Ravintola Primula ma-su klo 11.00-23.00
Bar Primula ma-to klo 11.00-01.00, pe klo 11.00-02.00, la klo 14.00-02.00 ja su 14.00-01.00
Primulan Brunssi la & su klo 11.00 alkaen

Lisätiedot:
Katja Malminen, ketjujohtaja, puh. 040 559 51 45
Casimir Reincke, ravintolapäällikkö puh. 040 563 04 77
Antti Aravirta, keittiöpäällikkö puh. 040 630 56 95

Liitetiedostot

Restel OyYli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 240. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä yli 60 liikepaikalla toimiva liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari -ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 Suomen markkinoille saapunut Burger King® -ketju. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs